tisdag 6 augusti 2013

Nu va det hänt..jag blev fast



Söker dockorna med Björn och Benny till ett rimligt pris.






En av min favvo bilder av ABBA ..älskade dessa scenkläder.



En liten del av min samling.




Ni undrar säker va denna rubrik betyder.....kan förklara så här....ett besök på ABBA museet och nu är jag helt fast i ABBA hysterin...känns som jag kommit tillbaka till det stadiet då jag började samla mina ABBA prylar på allvar.

Nu har jag suttit på nätet och klickat hem massor med prylar till min Abba samling ..nu tusan skall samlingen växa och vem vet då jag rentav öppnar ett eget litet Abba museum ,  framtiden då kidzen flugit ut från hemmet och vi har  överlopps rum  ..då skall jag ha ett kombinerat Abba och Eurovisions rum...ett rum där jag kan stänga dörren skruva på musiken och bara låta tankarna flyga och jag kan relaxa...det låter väl inte dumt va.

Så ni alla som läser min blogg och har Abba prylar och dammar i lådorna eller på vinden ...Please tag kontakt till min emajl om ni vill skänka bort eller då kan jag köpa för en liten peng,min adress är lisettelaitinen@yahoo.se   Det kan vara allt från tidnings urklipp,LP,cd,DVD....bara det e ABBA.

Den här samlings hysterin  nu på äldre dagar började lite på skoj då jag började söka på nätet efter Benny o Björn barbidockorna från typ 1978. Jag har ju Agnetha och Annifrid dockorna redan. Nu vill jag som sagt också ha Benny och Björn...håll gärna ögonen öppna mina vänner och kontakta mig om ni hittar dom två dockorna. Råkade just se en som sålde hela Abba barbi gänget på en aktions sida ..ups priset var uppe i 810euro.

Så visst kan mina två dockor var ganska värdefulla ....men dom blir nog inte till salu never. Sitter ensam hemma och njuter av ABBA musik (Voulez-Vous) och ABBA the movie har jag redan hunnit titta på två gånger idag...ryser av lycka. Dom kunde nog dom ett av tidens absolut bästa band.

ABBA music will never die!!!!Nu alla vänner ..sök med ljus och lykta efter Abba prylar åt mig...lovar ni får gratis inträde till mitt  eget Abba museum i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar