tisdag 26 december 2017

Min vän blev en stjärna i natt

Himlen har fått den gladaste ängeln och stjärnan.....beklagar sorgen och tänker på alla nära och kära som mist en solstråle.

Satu var en riktig kämpe...brukade kalla henne för Superwoman...men tyvärr fick hon till slut ge efter för den förbannade cancern.F**k cancer.

Jag lärde känna Satu då min äldsta flicka och Satus flicka blev bästisar i lågstadiet och sen dess har vi haft kontakt.....det blev ju mera sällan då flickorna blev äldre och vi alla hade vår egen vardag.Men alltid då vi hann så försökte vi att träffas.

Minns då Satu och jag tog med flickorna till Helsingfors och såg på Lady Gaga ...en super rolig kväll,minns också hennes härliga 40 års fest som vi fick fira tillsammans med henne....och inte långt efter den roliga festen så kom det bittra beskedet hon hade cancer.En kvinna i sina bästa år just fyllda 40.

Minns också då hon  sakta började tappa håret och hon kom till min salong då jag jobbade som frisör och hon med de härligaste leendet sa " idag klipper vi allt bort.

Minns också då hon skulle på en  bal som jag fick äran att fixa hennes (riktiga ) hår och hon strålade som en prinsessa....efter det skötte jag nu som då om hennes peruker..

Minns också då jag med hennes flicka bestämde att vi skulle överraska och då hon kom hem från en konser så hade vi storstäda och fixat hela hemmet och köpt hem en massa solrosor till henne...vår alla solstråle.

Hon var en riktig kämpe.....men tyvärr nu efter ca 8 år så vann hon inte mera över den förbannade cancer...tyvätt var det den som segrade denna fight.

Nu har himlen fått en vacker och strålande stjärna som kommer att lysa starkt på himmelen.

Vi hade bestämt en träff nu här på hösten som tyvärr inte blev av men kommer att minnas Satu med glädje och hennes leende kommer aldrig att slockna.

Vila i frid kära Satu.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar