onsdag 16 mars 2022

Tillbaka till vardagen

Denna ledighet gick lite sk förbi näsan , inte mycket jag hann njuta av det vackra vädret. Men det kommer flera lediga veckor så skall nog ännu hinna njuta av vårsolen.

Nu får jag vara glad att jag kom lindrigt undan med coronan och känner mig pigg och kry att fara på jobb i morgon. Det har egentligen varit en rätt skön ledighet fast jag varit sjuk , har verkligen tagit det lugnt och sovit massor. Ofta  är det så då jag är ledig så är det alltid något som skall uträttas eller så blir det att åka till stugan men nu har jag inte varit någonstans. 

Många kanske undrar då vi i vanliga fall är rätt rörliga av oss hur klarar jag av att vara inne/hemma en hel vecka men jag lider ingen nöd. Som sagt tycker om att hitta på en massa roliga saker att göra men jag kan också helt tvärtemot ligga en hel vecka hemma och koncumera filmer/serier utan att bli rastlös eller få långtråkigt. 

I morron tillbaka till vardagen och tidig väckning , blir att stiga upp tidigare nu då jag byter på morgonen. När jag jobbade på Grace så böt jag på kvällarna. Vet inte riktigt ännu vad som känns bättre att vara kväljsbytare eller morgon , men man vänjer sig vid allt.

 God natt allesammans





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar