tisdag 29 mars 2022

Mål linjen

Försöker med allt våld hålla mig kvar i veckosluts bubblan  som för min del betyder inga tider att passa. Finns inget mysigare än att vara vaken långt in på småtimmarna och vakna sen då jag är färdig soven.

Mikko har kört kidzen till skolan då han åkt på jobb så  jag har inte behövt stiga upp enbart för att köra dom till skolan , skönt med sovmornar.

Har verkligen konsumerat filmer denna lediga vecka så betalar nog inte i onödan den månatliga avgiften på Netflix. Vi har 2 Netflix abonemang för Michelle och jag är riktiga film/serie nördar Som sagt har jag inget inplanerat så kan jag helt bra se på 3 filmer i sträck och t.o.m börja på någon serie ännu efter det.

Jag kan helt galant ligga en hel dag i sängen utan att bli rastlös , för mitt liv har verkligen varit ett pusslande med tider och måsten i och med att jag skaffade barn i sk 2 omgångar. När Angelica började vara så stor att hon klarade sig själv (13år) så kom det 2 småttingar till i huset med ett års mellanrum så det var att börja om allt från början med blöjbyten , nattvak , dagis rumba osv så det var inte att tänka på någon egen tid just då.

Men nu är jag inte långt från mål linjen där det på flaggan står "Egen tid". Märker det redan nu att kompisar är en så viktig del i kidzebs vardag så jag kan sakta men säkert  välkomna min egen tid. 

I natt skall jag ut tanka friskluft skall nämligen sova på balkongen. Har haft en liten paus men nu känner jag att jag börjar längta ut och sova igen. Krypa ner i min Onepice ( Puppy jumpsuit) och njuta av den friska  luften medan resten av familjen får njuta av tystnad då ingen Lissu är inne och snarkar.

Nedanför ser ni min veckobukett och tycker denna lime färg passar utmärkt nu då våren kommer smygande sakta men säkert. 

 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar