fredag 20 januari 2023

Så tog jag jul avsked

Ännu lite jul och sen kommer jag komma ut från min jul bubbla. Det var också lite meningen med denna resa att jag en sista gång för denna julsäsong suger i mig allt bling bling och myspys som gamla stan i Gdansk bjuder på och sen klarar jag mig till november med allt detta i bagaget. Ett fint avslut på denna jul 2022.





Blev och tänka då jag gick omkring och njöt att dessa julbelysningar och dekorationer skulle komma så otroligt fint fram om det skulle finnas ett snötäcke på marken och en liten bonus att det sakta skulle dala ner snöflingor då skulle man nog kunna säga att man är i ett winterwonderland. Men inte klagar jag nu heller fast det ingen snö fanns för det gav mig just dessa julvibbar ännu i januari som jag for och söka.










Tackade också alla mysiga jul dekorationer som prytt vårt hem under denna säsong och la dom nu och vila till november. En sak som jag verkligen hade svårt att plocka bort var vår fina gran som jag köpte ganska sent denna jul , väntade att den blev på rea. Den har lyst så fint i vardagsrummet och nu blev det så tomt i hörnet men lovar att den kommer pryda vårt hem i go tid. Tror bestämt att den kommer vara den första juldekorationen som kommer pryda vardagsrummet i november.



Dessa Nutcracker dekorationer ni ser nedanför har jag mera och mera börjat gilla och har sett många så fina Nutcrackers då jag varit i Usa men tyvärr aldrig köpt. Kan ni förstå jag äger inte en ändaste en sådan dekoration men lovar att jag är i startgroparna att köpa några till kommande jul. Min kompis i Florida samlar på dessa och hon köper varje år en ny Nutcracker. 







Nu kommer ännu så fina jul bilder från Gdansk och dom finns också på mitt IG som jag uppdaterar mera under resor. Det är enklare och lägga lite små snuttar på IG story och sen skriva bloggen efter resan, för det finns så mycket annat roligt att göra då jag  reser än att sitta och fördriva flera timmar på hotellrummet framför datan. Ibland brukar jag på kvällen då jag ligger i sängen på hotellrummet uppdatera bloggen i den mån jag ork.

  



                                 Små gulliga granar och dekorationer över allt i stan





                                                      Julkrubban i gamla stan

Efter att jag gått runt och njutit av varenda liten jul detalj som jag sett så var det dags att gå mot hotellet. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar