fredag 27 januari 2023

Vakade hela natten

Kom hem på kvällen igår istället för på morgon i och med att Glory turar Grace då hon är på dock i Danmark och samma förbannade visa varje gång man kommer hem och öppnar dörren så får man börja med att söka fram dammsugaren. Verkar som dom ännu inte i familyn vet var vi förvarar dammsugaren utan man blir mött av sand på golvet , brödsmulor runtom i köket och dammtussar i varenda en knut plus en skitig toalett där det luktar piss. Sen kan ni säkert gissa hur köket såg ut då en tonårskille lagat mat , tror inte jag behöver förklara desto mer.

Drack en jäkla massa koppar kaffe så jag skulle hållas vaken och få det färdigt städat igår när jag kom hem  för jag orkar inte efter arbetsveckan direkt börja städa upp efter andra då jag vaknar, då gör  jag hellre det direkt då jag har farten uppe. Mycket roligare att vakna upp till ett hem som är rent och doftar gott.


                         Detta äpple fick flytta hem till oss , köpte det då jag var i Gdansk.


Kan också tillägga att jag verkligen hölls vaken efter jag drack mina koppar kaffe , var ännu klockan 06.00 vaken och surffade runt på nätet. Slumrade ett par timmar och så var det dags att stiga upp och köra Jaromir till skolan, sen hem och söka Michelle och köra henne till Pargas. Hon hade bara 2 timmar idag (prov) så jag lovade bli där och vänta. När vi kom hem började jag tvätta sängkläderna för finns inget skönare än att ny duschad få krypa ner i rena lakan. Har haft täcken och dynorna ute på balkongen hela dagen så dom har verkligen fått vädra. Härligt!

Nu blev det samma gamla visa här igen på bloggen då Lissu inte trivs med "skit" i knutarna men tamme fasiken då allt är fixat då kan jag sitta och mysa hur länge som helst på soffan och vara nöjd med att allt är på sin plats och vi har ett rent och fint hem.





Sett så många som visat sina fina tulpan buketter på FB och nu skall jag visa mina fina tulpaner som jag köpte idag. Börjar kännas vår i luften fast vi ännu är i januari, men skall faktiskt upp till Himos efter veckoslutet och mysa av snö och skidbackar.

Tänkte åka upp redan idag  men Michelle ville att vi skulle laga nachoplåt och ha family mys, det passade oss  utmärkt för ingen hade något program idag. I morron har igen Mikko och Michelle fullt program med simföreningen , dom har simklubbens styrelse möte och på söndag skall Michelle till simhallen och jobba några timmar. 

Så på söndag eftermiddag skall jag köra upp till Himos för några dagar och lite se till att allt är under kontroll i stugan , göra en liten mellan städning tills följande gäster kommer, plocka undan julpynt och  så skall jag bara njuta för mig själv där några dagar. Mikko gav sig inte tid att komma med då han är så snäll och ställer upp till 100% för Michelle och hennes simning och som sagt jag klarar mig hur bra som helst där ensam några dagar. 




Har ännu inkommande vecka kvälls byte men sen när jag kommer hem från jobbet nästa gång så är Glory igen morgon båt och Grace kommer tillbaka på sin egen plats.



Fundera ni på och köpa ny body lotion som doftar gott så kan jag absolut rekommendera denna, Ida Warg har super bra produkter. Nu är jag redo att kryper ner under täcket och se på en film , får se om jag somnar efter 5 minuter.





God natt till er alla och ett trevligt veckoslut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar