onsdag 19 april 2023

"Dansanskorna" är redo

I detta inlägg kommer jag  att skriva om en accessoar som kommer ingå i min ESC outfit , nämligen mina Cha Cha Cha yllesockor. 

Det hela började med att en arbetskompis visade ett foto på ett par lime gröna yllesockor som någon hade stickat nu under denna Käärijä hysteri och jag usbrister att "Voi fan vad häftiga"!! Mera sa jag inte och sen glömde jag bort dessa yllesockor som hon visade på foto.

Tills nu denna arbetsvecka då jag sitter i messen och äter så kommer hon så där försikitgt fram med en plastpåse som hon hade knutit ihop och hängt en liten "Kaalimato" där. Men ännu då kunde jag inte förstå vad det fanns inne i denna påse förrän jag öppna den och såg något lime/svart färgat.




Alltså blev så paff och överraskad så tårarna började rinna och då menar jag glädje tårar, alltså i denna plastpåsen fanns ett par helt ortroligt fina Cha Cha Cha sockor med en massa härliga "Kaalimaton" hängande i strumplästen. Alltså jag blev helt stum och är det ännu också.




Lovar att jag på Semifinal 1 den 9:e maj kommer att dansa omkring i vardagsrummet med min ESC outfit på och dessa superfina sockor. Resten av familyn får tyvärr stå ut med mycket tack vare en mamma med en ordentlig Eurovisions hysteri. Men tror dom nog tillika tycker det är roligt , för då det kom UMK så var vi nog alla bänkade framför tv:n. Jaromir är inte så värst intresserad men dom andra hänger nog med på ett hörn.

Semi 2:an och finalen kommer jag att se på Glory i och med att det är min arbetsvecka och jag far på jobb torsdagen då det är Eurovisions veckan. 



Kommer nog att bli en sådan spännande tävling i år i och med att där finns en hel del bubblaren. Fast hur dom pratar/skriver att Sverige kommer ta hem segern så kan det också vara Italien som tar den , det kan vara Norge det kan vara Finland eller då som sagt någon låt som man minst anar.

Har ännu min ESC outfit under planering men det tar sig och den får ni som sagt se tisdagen den 9 maj. Skall ännu köpa lime nagellack och sen lånar jag av Michelle hennes svarta nagellack.

Idag träffade jag en lika hysterisk eurovisions kompis som jag är och ni kan gissa vad det största samtals ämnet var under de timmar vi umgicks. Det bara bubblade eurovision turvist från våra munnar , härlig med sådana typer som aldrig blir trött på att prata Eurovision. 



Tack R för en trevlig frukost stund och att vi fick tid att umgås lite längre än vanligt. Det brukar ju ofta bli textande via messenger eller ett snabbt hej på Glory men nu hade vi gott om tid att ses live. I sommar kommar jag till din stuga och då fortsätter vi med Eurovisions eftersnack och se om det var rätt låt som vann!!

Ännu till sockorna så var jag så glad att jag nästan tänkte sova med dom på men inte är dom till för att gömmas under täcket utan dom skall vara på så att dom syns.

Är det någon annan av mina läsaren som väntar lika ivrigt på Eurovisionen och kanske också kommer planera en ESC outfit till finalen.



Nu skall jag igen lyssna lite på låtarna och se hur mycket min Top 5 lista ändras för den har börjat röra på sig en aning. Har ännu inte det riktigt på det klara ännu hur den blir men det vet jag att Itall

1 kommentar: