tisdag 4 april 2023

4 år sen olyckan

Veckan börjar äntligen gå mot sitt slut och det är snart dags att igen få pusta ut med en hel vecka ledigt. Resten av gänget hemma har också lång ledigt nu till påsken som betyder att det blir långa sovmornar och flera dagar utan en massa måsten och tid tabeller. Vi skall försöka komma oss iväg till Himos redan på torsdag för det är så mycket skönare och få vakna upp där i lugn och ro än stiga tidigt upp på fredag och börja köra upp dit. 



Det har varit rätt mycket nu i och med att jag snabbt behövde en ny hyres gäst till lägenheten, lägenhetsvisning, städning i lägenheten som tog några dagar , el som skall kopplas och det har tagit evigheter plus att där ännu skall fixas några lister och ett förråd som skall tömmas och sen har det varit en rätt så fartfylld vecka ombord så nu längtar jag verkligen att få koppla av.



Skönt när vi alla är lediga till påsken så behöver vi inte tänka på några tidtabeller och måsten utan får göra allt i vår egen takt. Dom har lovat soliga, fina och varma dagar med andra ord fina dagar att spendera i skidbacken med korvgrillning och slalom. 

När jag skriver detta så blev jag att tänka på att det är 4 år sedan jag föll så illa i skidliften då vi var i Himos att jag blev sjukledig i 3 månader. Det hände 2019 på påsken då jag hyrde Sjömansunionens stuga och det var mitt första besök i Himos. Hade aldrig förut besökt Himos men blev så faschinerad av det stället vid först aögonkastet så under mina 3 månader sjukledighet så började jag titta på stugor där, hittade en som jag la bud på och räckte inte länge så var stugan min. 



Så kan det gå då man lever livet fullt ut och gör en massa roliga spontana beslut , nu har jag då som sagt till sommaren haft min Himos stuga redan i 4 år , jösses vad åren går. Ångrar inte en dag mitt köp. 

Sen får jag också vara glad att mitt knä blev så bra som det blev , läkte snabbt och inte behövde opereras plus att jag kan skida igen. Tar ju det rätt så försiktigt då vi är och åker slalom för vill ju helst inte vara med om samma sak igen att jag blir lång sjukledig och måste hoppa på kryckor.

Nu är det dags att försöka få tag på sömnen för har en lång arbetsdag framför i morgon, skall gasa på 12 timmar. 

God natt! 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar