tisdag 19 juli 2016

Äntligen....

..är jag hemma med ett internet som fungerar.Har varit så skrivsugen hela veckan på jobb ....men som sagt ingen chans att komma in där.Båten full med resenärer och alla vill surffa ...så det är bara låta datan sova och låta mina skriv ideer ta fart tills jag nu kommit hem och får skriva av mig.

Oj va skönt i går kasta sig soffan efter en verkligen intensiv och kaotisk arbetsvecka ....att bara få krypa ner brevid sin härliga family kändes super härligt.
Vi åt lite gott och såg på James Bond som jag säkert sett tuuuusentals gånger men igår känndes det skönt att bara sen på nån film som man inte behöver tänka så mycket på vad den handla om ....bara ligga där och slö titta.
det blev verkligen slö titta för jag hann somna några gånger innan filmen var slut.

Nu blir det fart på bloggen igen den här veckan då jag äntligen  kommer in på bloggen.
Vi har inga alls planer för denna vecka utan allt kan hända ...vi  hör till den gruppen som kan hitta på något kul med ganska kort varsel....så häng med på bloggen och se vad vi har på gång ...vet inte som sagt själv ens :)

Skall faktiskt och beställa en lång strumpa...jo ni läste rätt ...en lång strumpa.Skall nämligen i slutet på augusti och operera ena benet (åderbrock) och då måste jag ha min strumpa med....thats all for today folk.

Nu skall jag öppna mitt lilla hjärnkontor ...släppa ut alla flugor ...nollar allt  stress som var under under arbetsveckan och sen njuta av min lediga vecka.....det går inte alltid som på Strömsö, dom ordena tror jag många använt.
 



Kram kram alla mina läsaren och njut av sommaren....vet ni vad vi är redan på väg med fart mot slutet av juli.
Idag ser min värld ut så ..här.
Känslan lite så här.
Nu öppnar jag locket till hjärnkontoret och säpper ut alla flugor!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar