tisdag 12 juli 2016

Naturstigen ...ett måste!!

Då man är ute och semestrar på Tunnhamn så är det ett måste att gå naturstigen.Det är så rogivande att gå där och njuta av den friska skäridoften och låta ögat vila på den vackra skärgården.

Längs med stigen är där utplacerat olika djur och det är alltid lika kul att se vad som dyker upp bakom nästa kulle.Killens  favoriter var Godzilla ödlorna.
Sen längs med stigen finns det bänkar där man kan sitta  ner och vila sig eller njuta av dom härliga vyerna.Nu blåste det så otroligt då vi var ut och gick men ofta brukar vi packa med lite picknick i en kass och sätta oss ner och smaska i oss något gott då vi är ut och promenera.

Som sagt vädret var inte på vår sida denna gång så jag var själv bara en gång och gick stigen ....Mikko och kidzen var två gånger.

Nå nästa gång vi åker dit så får vi hoppas på mycket sol och varma dagar då vi är där...men tror det blir en dröm av det....verkar nog som den finska sommaren är lika med regn.

Nu som bäst får det regna hur mycke som helst...ät nämligen på jobb och förtjänar jyyyron så jag kan åka och tanka sol någon annanstans än Finland....ja vart månne de kan vara ;)


Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne...de va de..en liten vacker dikt!!
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar