lördag 6 november 2021

Lissu's Scary Doll house

 När jag säger att Halloween är en av min bästa dag på året så menar jag verkligen det och när ni ser dessa bilder så vet ni att jag verkligen går all in att dekorera , fixa och ställa igång inför den dagen.



Jobbade förra veckoslutet så därför bkev det en liten mini fest denna lördag istället. Det var planer att Jaromir skulle ha bjudit in lite kompisar men så blev det ändrade planer och han blev inbjuden på party. 

Så fast det bara blev lite mindre gäng än vad jag planerade så ville jag ändå ösa på till max. Tycker så om att planera och dekorera.

Nu har jag börjat maxa på ordentligt från att ha dekorerat med lite små Halloween prylar så vill jag nu ha större dekorationer och med det menar jag uppståppade figurer.

I år blev tema "Scary doll house" och iden kom från en bild på google , från samma bild fick jag också  iden till min dress för Halloween 2021. Foton på mig kommer i ett annat inlägg.

När jag planerat temat för i år så blev det att rusa på loppis och tygaffärer. Behövde  dockor ( hittade på loppis) ,  kläder för en liten peng som jag kunde kleta blod på om det behövdes , tyg som jag skulke sy  klänningar till några dockor och sen syr/fixar jag alltid själv min egen dress varje Halloween.



I fjol var jag clownen It och i år använde jag den dressen till en docka , gör säkert samma i nästa år att dressen jag har i år får pryda en docka nästa år så blir inte alla mina  dresser och ligga i skåpet utan får användning av dom på nytt varje år.



Sen har jag på loppis hittat massor med skrämmande ansiktsmasker och clowdresser som jag köpt just därför att jag har sen då jag skall rigga upp till fest.




I år ploppade det upp mera och mera ideer i takt med att jag började dekorera. Som tex gubben med rödrutiga skortan blev till slut då han var färdig en scary skogshuggare som sitter med en blodig kniv och njuter vid brasan.



Dockorna jag hittade på loppis sydde jag vita klänningar åt , sen målade jag och pimpade dom med blod  och lite smått rekvisita som tex gravsten och en liten kniv.

I badrummet la jag  svarta sopsäckar men täcken inuti och hänga så det såg ut som människir skulle hängt där och i sen la jag  fejkblod i vita plastpåsar.




Hästhuvudet har Jaromi någon gång  haft på en Halloweenfest och nu fick den pryda knuten i år.





Brukar också duka och fixa enligt Halloweentema men då vi i  år blev så litet gäng så for vi ut och äta pizza och kom hem och äta munkkar som var fulla med skalbaggar.



Alltså var jättw nöjd med temat för i år och när detta plockas bort så är det bara att blicka framåt till nästa års Halloween. 

Som ni säkert märker så  har jag alltid varit en stor älskare av skräckfilmer

Här nedanför ser ni en kort video vad som fanns bakom dörren .





Efter att allt är bortplockat så kommer följande tema fram nämligen julen. Skall se om jag hinner plocka fram och dekorera granen innan jag åker på jobb.




Så med detta inlägg önskar jag er en Scary weekend.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar