tisdag 30 november 2021

Arbetsveckan i mysiga julbilder

Blir ett inlägg lite i stil som förut , nämligen arbetsveckan i bilder. 



Veckan gick så otroligt snabbt och folk reser otroligt mycket så vi har haft fullt upp på jobbet. Fast jag inte får sömn så tidigt om kvällarna så är ändå hjärnkontoret helt slut efter arbetsdagen så det blir nog inte mycket skrivas då jag slutat jobba. Ofta blir det slö surffas på nätet innan ögonen faller ihop. Nu är det rolig tid att surffa runt och snusa efter julklappar , har i år nästan beställt alla julklappar via nätet. Det är ju så otroligt bekvämt bara klicka , betala  och sen söka paketet och ofta kommer det inpackat i låda och så är det bara och slå julpapper runt. B
eställde jag faktiskt en julklapp åt mig själv som jag redan har öppnat och är i användning , mer om det snart. 

Det syns både ombord och iland att folk verkligen lägger euron på julklappar nu istället för att åka utomlands. Det är nog rätt knepigt att resa utomlands just nu i dagsläget. Läste just att en stor del av stugor och hotell är fullbokade så folk kommer nog att satsa på juklappar, god mat och myspys. Julkryssningen på Grace lär vara fullbokad och säkert också på dom andra båtarna.  



Folk vill verkligen njuta och koppla av nu till julen och försöka en stund glömma den osäkra vardagen vi just nu lever i.



Är så roligt att folk vågar sig ut på kryssning och nu har det verkligen varit mycket passagerare i och med att november är jul månad och det är massor med  lilla juls firaren.

På bilderna ser det ju tomt ut men försöker passa på att fota då det inte råkar vara folk igång tex när Restaurang Vogue ¨r stängt eller riktigt tidigt på morron innan jag börjar jobba kl 5 då dom flesta ligger och sover.



Smög mig en morron ut på deck och tog denna magiska bils, gillar super mycket dessa pastellfärger.



Sen är det ett par foton från Kidsroom, alltså lekrummet. Skulle ha varit super roligt att skutta ner i detta boll hav men som tur så gjorde jag inte det , skulle säkert tagit en evighet att komma upp därifrån ( fniss).





Och ni som kommer på kryssning nu under December månad kommer att hitta denna stol på deck nr10 utanför buffen. Ni som förr om åren  varit och kryssat juletid känner igen denna kungastol , många har säkert till och med suttit där.



Med dessa foton så önskar jag er en härlig väntat på julen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar