måndag 15 november 2021

Terrängskidning

Det är många högtider man måste vara borta från familjen då man jobbar på sjön , men dom brukar alla mors och farsdagar ha tårta i mässen så också i år. Så vi hade också möjlighet att få gotta oss här och fira alla pappor.

Min egen familj hade varit ut och äta farsdagsmiddag (sushi )och det harmade nog lite då dom skickade foto när dom satt och åt  på Luckiefun´s. Skulle gärna suttit där med dom. 

Likaså är julen ännu ett frågetecken , inget svar har jag ännu fått så det är lite synd då man inget kan planera , jag  skulle mer än gärna fira hemma eller i stugan. I alla fall åker jag nu till Himos på lediga veckan och pyntar en gran där också och om jag nu måste jobba så hoppas jag någon annan kanske vill hyra stugan och njuta av julstämning i Himos och sen kan man ju nog både före och efter njuta av julstämningen. Har ju redan julgranen färdig pyntad  hemma, det är så mysigt på morgonen och krypa upp i soffa och mysa med en kopp kaffe av ljuset av granens lampor.

Sen börjar  småningom vintersäsongen komma igång i Himos. Dom har redan banan/skidspåren  färdiga för dom som gillar terränskidning  , så är det någon som redan är sugen att slippa ut i skidspåret så hör av er om ni vill hyra stugan. Mysigt med lite vinterstämning så här i höstmörkret.

Här hittar ni lite fakta för dom som gillar terrängskidning i Himos. 

Till slut en riktigt trevlig farsdag alla pappor , speciellt till min egen pappa.


 


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar