söndag 21 augusti 2022

Fick massor med fina foton

Har en hel del fina foton i mitt arkiv efter min resa upp tilll Reposaari och Kallo som jag lovade visa i ett skilt inlägg. 



Skulle vara så sugen på att åka upp dit snart igen för att bara sitta där på bergsklipporna och njuta av tystnaden och ta fina foton. Tycker fotografera  är en så rolig hobby och det är så roligt att kunna göra det i ensamheten för ofta då vi hela familjen är på gång så får jag hela tiden höra att "Ska du fota igen" och dom orkar inte vänta då jag skall stanna och knäppa mina fina bilder var och varannan minut.

Tur att vi alla har olika hobbyn i vår familj och att vi också har möjlighet att få göra det vi tycker om och tänk om jag inte skulle får resa och se mig omkring och fota  fina bilder utan istället måsta sitta hemma på soffan på min ledighet , oj oj vad jag skulle gå miste om fina platser.




Många kanske undrar varför jag ofta åker till samma platser som jag sett förut , men jag har en del favorit platser som jag aldrig tröttnar på och jag vet vad jag får för valutan då jag kommer fram till min destination.

Hellre köra med säkra kort och få ut det jag vill än att åka till något ställe som gör mig besviken. Men visst har jag många ställen ännu som jag vill se där jag inte varit förut men men det skulle behövas mera tid att hinna resa till alla platser som jag har antecknade på min bucket list plus att jag vill hinna till mina favorit platser som jag år efter år vill åka till.


Nu sitter jag redan och längtar tillbaka till Californien fast jag var där i maj , men det får bli i nästa år en resa dit för nu till hösten åker vi till Florida/Miami.





Fotot ovanför med segelbåten tycker jag blev verkligen lyckat och funderar skarpt om  jag skulle laga den till en tavla. Har aldrig gjort någon tavla av mina foton förut men bilden ovanför ger mig en sådan lugn i kroppen  då jag ser på det. 



Fina klippor i Reposaari













Är jag glad att jag har möjlighet att också kunna röra mig ensam och se olika ställen och få fina minnen (foton) till mitt arkiv som jag kommer att njuta av sen då jag inte mera kan resa. 



Har också planer att göra en massa fina foto böcker av våra resor , tyvärr har jag ännu inte kommit igång med det projektet. 



Här skulle jag kunna sitta kväll efter kväll om jag skulle bo närmare ...det alltid vackra Kallo/Mäntyluoto.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar