tisdag 13 september 2022

Höstfärger och Jaffa

Nu välkomnar jag officiellt hösten som flyttade in i vår inredning. Jag är en sådan som tycker om att inreda efter årstid och nu tyckte jag det var dags att få lite höst stämning här hemma.




Plockade fram mina granna , konstgjorda  lönn kvistar , dom har jag för många år sedan köpt på loppis och dom får äran att alla höstar pryda mina vasar. Nu la jag några kvistar på balkongen i samma  kruka där jag har mina konstgjorda björk kvistar och det blev så mysigt. Min skog på balkongen  fortsätter att leverera och ge en härlig stämning.


 

Mitt tema på balkongen är "Lappland" och nu börjar det bli sk Ruska aika då naturen börjar visa sin färggranna sida och då måste ju också skogen på min balkong ändra färg. Har en massa ljus som höjer stämningen där och nu hoppas skulle jag ännu behöva ett el uttag  till balkongen så jag skulle kunna använda min härliga dekorations kamin. Kan inte ha den och blåsa värme för det far åt kråkorna men skulle vara mysigt att ha elden och flamma innan jag somnar.

Förstås om elpriserna stiger till skyn så kan man väl inte unna sig så mycket extra mys med min dekorations kaminen utan den får stå mörk hela hösten/vinter. Lite nu och då skall jag nog unna mig lite eld i min el kamin bara jag får uttaget fixat.

Nu njuter vi av vad hösten bjuder på och inte länge mera så byts höst dekorationerna till  jul tema. 

Plockade fram mina höstdynor och kaffe dricker jag från mugg med samma tema som dynorna. Överdragen till dynorna är kökshanddukar som jag sytt ihop och det blev superbra.



Finns det någon som tycker om och inred efter årstider? 




Själv tycker jag det är så mysigt att fixa och trixa me olika färger och teman då årstiderna byts. Nu till julen blir det inte så stor förändring på balkongen då det redan finns granar men kommer fylla upp men lite mindre dekorations granar bland med dom större och någon liten ljus slinga.

Sen fick Jaromir  till konfirmations gåva av Angelica och Robin Vallilas Jaffa tema påslakan , han har sen förut en plansch som vi ramade in som han har hittat i sin farfars stuga  i Björneborg. Tycker själv om detta Jaffa tema , men det passar inte i min inredning här hemma men kanske det skulle passa i stugan. I alla fall är det hur coolt som helst i ett tonårs rum , skall  också se om jag hittar Jaffa gardinkappan till hans rum.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar