fredag 8 oktober 2021

Hanskarna i knuten

 Veckan förbi och nu slänger jag hanskarna i knuten och ger upp. Ibland undrar jag när jag skall hinna vara sk ledig då det är mina lediga veckor , men får väl snällt inse så länge kidzen bor hemma så är det full rulle.

Alltså detta körande från plats A, B till  C börjar jag bli rätt så le på , tänk att en hel dag få veta att du inte behövet kolla en ända gång på klockan och ha en massa tidtabeller att passa då jag är ledig.

Börjar direkt på morgon då jag för dom till skolan , sen hinner jag just hem och ta en kopp kaffe då jag hastigt igen får hoppa i bilen och söka Michelle för tandläkar besök . Vänta att hon blir färdig  föra henne tillbaka till skolan. Sen var det min tur följande dag att besöka tandläkaren så hade jag igen en tid att passa.

Sen skulle hon ännu samna kväll och prova kläder , det hade kommit nya till deras simlag där hon tränar. Innan det skulle jag hinna få mat på bordet men som tur så ringde Mikko och sa att han åker ned henne och provar deras nya träningskläder.

Men inte blev det att kasta sig på soffan och njuta av min ledighet nej någon måste ju städa , byka , diska och så skulle vi packa då Michelle skall köras till Kunsterniemi förbi Nådendal på skribaläger tidigt på lördag morgon.

Men då jag hade allt  färdig fixat inne så började jag äntligen planera vidare i mitt ute sovrum som blir mysigare och mysigare  hela tiden. Kommer säker aldrig sova inne mera utan flyttar till min lilla "Kelohuvila" ( läs balkong).Lite detaljer ännu som fattas innan jag kan säga att den är färdig.

Vet att det ibland folk brukar delta i någo tävlingar där dom inrett balkongen och skulle jag nu hitta en sådan tävling så skulle jag absolut delta för är jätte nöjd över den make over jag gjort av balkongen.

Många tycker kanske att det är ett jäkla tjafsas om vår balkong och mitt sovande ute men vill också med detta få fram hur balkonger som är inglasade nuförtiden blir som extra rum som man kan njuta av året runt.

Kanske det är därför jag orkar så bra med mitt tempo på jobb och hemma då jag har min relax balkong och kan sova ute i friska luften.

Nog om detta....under veckoslutet kommer handskarna få lugga i knuten och på lördag kommer jag sova på ett ställe som jag aldrig trodde jag skulle göra. Mer om det här på bloggen.




2 kommentarer: