söndag 31 oktober 2021

Jobbade denna Halloween

 Många funderar säkert varför det är så här tyst på bloggen fast det idag är Halloween , den bästa dagen för en Halloweenfreak som mig.

Nu är det så att jag inte alls hunnit tänka på Halloween denna dag för haft fullt upp här på jobb , känns som vi skulle vara inne i högsommaren här kryllar av passagerare. De märks nog att folk inte är redo att åka utomlands ännu utan väljer detta enkla resande och kommer hit och roar sig. 

Själv börjar jag vara redo att åka hem efter denna hektiska arbetsvecka , tisdagkväll  då går jag mot en veckas ledighet och då lovar jag att det blir Halloween i vårt hem. Det är ju den bästa tiden för att få ordna skräckfest och en skräckälskare som jag så är ju full av ideer.

Längtar att få åka hem och börja rigga upp inför lördagens Halloweenparty för kidzen och deras kompisar , jag är ju förbaskad redan så pirrig att få börja dekorera och planera min dress för Halloween 2021. Vet nog lite dit åt vad jag kommer klä ut mig till men men borde hinna sy min dress före lördagen men detta är ju bra då jag har en vecka ledig så skall jag nog hinna få allt fixat till party.

I fjol hade vi tema IT hemma , ni vet den läskiga clownen  och i år kommer tema heta "Scary doll house" och det kommer bli riktigt scary. 

Det som är synd är då nätet är så skit trögt här ombord för jag skulle haft lust att kolla lite roliga dekorationer då jag skall duka upp lite spökligt men får ta det sen då jag är hemma.

Nästa år hoppas jag verkligen jag/ familyn kan fira Halloween i Usa , stämningen är så mycket häftigare där då dom verkligen satsar till 100% med en massa fina dekorationer både utomhus , inomhus , i olika shoppicenter är det så fint , sen som sagt alla nöjes parker med Halloween tema.

Men tills dess att vi kan fira Halloween i Usa så öser jag på hemma och skall som sagt pynta vårt hem till bristningsgränsen av en massa spännande grejer. 

Hoppas jag ännu hittar pumpor i affärern för det hör absolut till att göra lyktor och det som harmar var att jag detta år inte hann till Halikko (Salo) och se på alla fina pumpor.

Nedanför ser ni min Katt pumpa som jag lagade i fjol och med den bilden önskar jag er en riktig Spooky Halloween som faktiskt i Usa firas idag den 31.10.

 












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar