onsdag 2 februari 2022

Nu är det nära

Idag har det varit ett ganska roligt datum  nämligen 2.2.22 och idag skulle det också ha varit en rolig dag om allt skulle ha blivit som vi planerade. Vi skulle nämligen idag ha flygit iväg till Miami/Usa för att hela gänget semestra och njuta av Usa vibes. Resan skulle ha avslutats med en veckas karibien kryssning med Oasis of the Seas men tyvärr la corona viruset käppar i hjulet. 

Vi hade länge nog hopp om att vi skulle ha kunnat åka iväg detta datum och startat vår kryssning söndagen den 6.2 men så blev det inte.Jag bokade denna kryssning för ca 1 1/2 år sedan och vem fan trodde att vi ännu skulle kämpa med denna förbannade corona men så är tyvärr läget just nu. 

Men men kryssningen är flyttad till hösten och jag  gjorde egentligen ett bra deal hittade nämligen för samma pris som jag nu hade bokat två hytter som var mot gågatan Promenade på Oasis så har vi att se framemot en kryssning med Allure och två hytter med balkong istället. Vi har aldrig förut haft balkong hytt då vi kryssat så nu får vi prova det också.



Visst skulle jag gärna åkt iväg på kryssning till Karibien  men nu har jag inte tid att sörja denna resa för jag fick på kvällen meddelande att på söndag får jag äntligen gå ombord på Viking Glory som kommer till Åbo. Kan säga som så att arbetet kallar och roligt skall det bli att få gå ombord på en ny båt. 

Jag har alltid tyckt om att jobba och i väntan på Glory så ligger jag inte på latsidan utan hjälper till på ett av några olika dagisar där jag brukar jobba extra.

 Brukar  skriva att då jag  jobbar extra så kan göra något extra roligt så nu blir hotell natt på fredag med Spa. Med andra ord en härlig avkopplande start på veckoslutet innan det är dags att välkomna Glory på söndag.

Kan livet bli bättre för tillfället , just nu känns det  toppen för mig i alla fall.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar