tisdag 3 oktober 2023

Jobbet är en fest

 Tisdag 3.10 betyder att arbetsveckan är över och det igen är dags att gå på ledigt. Veckan gick som vanligt snabbt och roligt var det att jobba för sina mål i livet. Man brukar prata om att "Livet är en fest" men jag har ett eget ordspråk som heter "Jobbet är en fest".

Många kanske tycker att inte kan man säga så men visst kan man det om man har ett jobb som man tycker om med trevliga arbetskamrater , en trevlig arbetsmiljö, härliga resenärer, egen hytt, bra artister , god mat , Spa och sist men inte minst superfina vyer så med hela detta paket kan nog jobbet inte bli annat en än fest. 

Skrev i förra inlägget att jag var och såg på 69Eyes och sen blev det "Måndags hamburgare" med Laila. 



Roligt att ibland äta på andra ställen än mässen (vår egen matsal) för vi får äta på alla restauranger ombord mot betalning förstås. Skall också någon arbetsvecka gå upp till Ala carte restaurangen Oscar och gotta mig ,dom har så god mat där också. Så visst är det lite fest att tex en vardags kväll kunna äta på Ala carte om jag känner för , inte många arbetsplatser som har den förmånen.

Sen känns arbetsvecka också  mycket kortare då jag har lite olika program inbokade då jag är ombord. Har ju bara varit tillbaka på Grace 2 arbetspass så jag har inte hunnit upp till Spa. När jag förut jobbade på Grace så var jag ibland på ansiktsvård eller så lagade kosmetologen mina ögonbryn, i och med att man är helt instängd en vecka på båten så då är det roligt med lite pigga upp grejer som man kan göra där.

På Glory hittade jag inte alls denna energi som jag har nu, där blev det för det mesta bara jobb och sova. I och med att Grace är party båten så satsar dom mycket på dessa finska artister, nästa gång jag är på jobb så är Jannika B  och Redrama där till veckoslutet så nog skall jag gå och lyssna på dom också. 

Sen sa Michelle att hon och hennes kompis vill och se på Käärijä i december som är på Grace och jag är ledig då så kanske det blir att åka på en kryssning för dom måste ha en vuxen med och visst vill jag också se på Käärijä. 



När jag kom hem på kvällen så var det riktigt så där mysigt höstligt , det regnade och var mörkt så det blev att tända massvis med ljus för att få upp stämningen.



 Packade upp och la mig på soffan och hade ett nät som äntligen fungerar. Det är så trist på båten när det är någon sida som man vill ha öppnad och det bara söker och söker. Nu klickar man bara och så har man sidan uppe plus att det är lättare att blogga här hemma då jag får fotona så mycket snabbare laddade in på min sida. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar