onsdag 4 oktober 2023

Kommer ALDRIG bli....

Första lediga dagen efter arbetsveckan så är man lite så där mosig i kropp och knopp , skulle mer än gärna ligga i sängen halva dagen men tror ni att det blir något av det....noup. 

Tycker så om mornar då jag inte behöver vakna till klockan och rusa någonstans men tills Michelle får körkort så är det inga sovmornar på mina lediga veckor utan väckning varje morgon kl 7 ni kan gissa att det är trögt att ta sig ur sängen jag som älskar att sova.

Kommer ALDRIG bli en morgonmänniska och då menar jag ALDRIG!! Den dagen jag inte mera behöver vara "taxi chaufför" så är det ingen som kommer få upp mig ur sängen förrän mitt åt dagen kan jag lova.

Det brukar heta att "man hinner sova i graven" men undrar fan om jag hinner med det för nog har jag väl fullt upp där också. Antingen kör jag väl "taxi" uppe bland molnen eller så kör jag runt på Lucifer nere i helvete...men det ser vi sen. Tills dess så kör jag på Michelle Åbo-Pargas.

På med den " röda taxidressen" och termosmuggen i handen och så gasar jag på.



Efter det var färdigt kört så umgicks jag med min bästis dammsugaren men sen lovar jag att resten av onsdagen gick till att ligga under filten och surffa på nätet och höra på bra musik och när jag är ensam hemma på dagarna så blir det inte bara att lyssna på musik utan sjunger nog med i varenda låt och ibland också tar några dans moves.

Förra ledigheten fick jag färdig min andra svamp lampa , delarna har väntat i skåpet. Den första gick snabbt att fixa men den andra blev och vänta. Förstår inte hur det kunde bli så då jag är en sådan som vill ha allt klart direkt.




Nu hade den torkat och nu är det bara belysningen som fattas.

Beättade tidigare hur jag lagade den första svamp lampan, köpte en skål och en vas från Ikea som jag spraymålade på insidan efter det fixade jag i vas öppningen en sk nattlampa som jag vände upp och ner. Ända nackdelen med nattlampan är att den slocknar efter ca 15-20 minuter så nu måste jag kanske prova med en batteri slinga som har timer.




 Tycker dom är så söta dessa " svampar" och dom passar perfekt i min balkong skog.Där är så mysigt med all belysning för visst fasen är denna mörka höst också mysig.

Köpte till mina "islyktor" här hemma samma små ljus ( tuikkun)  som jag har i min hytt, trygga att använda då dom är med batteri och dom ser verkligen äkta ut där dom flimrar på balkongen. 




Det var den dagen och i morgon en ny "arbetsdag" men att skjutsa Michelle men hur trögt den än känns att stiga upp så vill jag köra då jag vet hur jobbigt det är för Michelle den veckan jag är på jobb för hon måste starta jätte tidigt och byta 2 bussar så hennes skoldagar blir super långa.

 Vad gör man inte för sina kidz, har i alla fall gott samvete sen den dagen jag får mina sovmornar då har jag gjort allt för mina kidz att dom kommit i tid till skolan innsn dom själv börjar köra. Jaromir har nu också börjat övningsköra med Mikko så ska vi se om han blur beviljad körkort som 17 åring. Var med ut och åka förra ledigheten när dom var ut och övningskörde och bra gick det. Sen får man hoppas han kör lika lugnt sen när han fått sitt körkort.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar