tisdag 26 maj 2020

Dom bästa arbetsvyerna

Jag tror alla ni som ser dessa foton förstår varför jag saknat min arbetsplats....alltså dessa magiska färgspektakel dag ut och dag in som jag ALDRIG tröttnar på. Känslan att stå där ute på deck och dra i sig havsluft tillsammans med dessa vyer ...ja då glömmer man nog vilka tider vi lever i just nu.






Världen bjuder ju på en massa fina vyer och hur mycket jag tycker om turkost vatten och svajande palmer så kommer alltid den finska skärgården ha en plats i mitt hjärta , för visst är detta  så otroligt fint. 




När man ser denna skärgård så förstår jag helt bra varför folk bygger fina sommarstugor ute på vackra bergsklackar och där dom kan sitta hur länge som helst och njuta av dessa solnedgångar. 








Det ända som är synd är att denna vackra säsong är alltför kort i Finland och tänk hur många stugor står tomma en stor del av året ute i skärgården.





Nu har det varit mycket skriverier att under denna corona tid så har stugköpen ökat.
Folk vet att nu kommer man inte kunna resa någonstans på ett tag och vem vet hur länge det tar innan man tryggt kan resa utomlands igen , så nu vill dom hellre satsa på att köpa en sommarstuga istället.

Sen kan man ju också investera en "stuga på hjul" nämligen en husbil som också ökat jätte mycket nu under coronatiden.

Hoppas alla hittar det dom söker och att dom inte  ångrar sig sen då gränserna öppnar och vi får resa igen. När dom plötsligt inser att dom är fast med en massa skulder på stugan som dom köpte i denna corona kaos och inte kommer att kunna resa som förut som dom är vana med.
 
 
 




















3 kommentarer:

  1. "Hoppas alla hittar det dom söker och att dom inte ångrar sig sen då gränserna öppnar och vi får resa igen. När dom plötsligt inser att dom är fast med en massa skulder på stugan som dom köpte i denna corona kaos och inte kommer att kunna resa som förut som dom är vana med."

    Bara för att man köper en stuga betyder det väl inte att man skuldsätter sig? Lite dumt påstående där. Man kan väl resa precis lika mycket som förut även fast man har en stuga? Det har inte hindrat mig åtminstone.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oss hindrar det inte heller fast jag investerat stugor och lägenheter, vi kan resa som förut. Men tror det nog finns folk som måste prioritera att vill dom resa eller korta av stuglån för att dom inte kan göra båda.

      Radera