tisdag 19 april 2022

Jobbade påsken

Ja hör ni läsare här på jobb märks det verkligen att det varit påsk , medan många av er varit lediga och njutit av påskvädret så har vi här ombord gasat på för fullt. Viking Glory har varit fullbokad och så verkar det vara framöver också så vi vet nog att vi inte behöver sitta och rulla tummar och ha båten tom. Om man tänker på hur läget var under corona tiderna då det så gott som bara var chaufförer ombord på Grace så är det nog så här det skall vara ombord på dessa fartyg. Tack att passagerarna har hittat tillbaka.



Det skall vara folk i massor , bra stämning , man skall se att folk trivs och har det bra. Som sagt smaken är ju delad som baken och en del trivs och en del saknar Amorella , själv ångrar jag absolut inte att jag bytte båt , trivs hur bra som helst .Träffat massor med nya arbetskompisar och får jobba på Östersjöns fina kryssare.




Denna vecka har jag verkligen gett allt vad jag kan och på torsdag är jag så värd att gå över landgången på ledigt. Mitt team var upp till Himos på påsken och nu skall jag upp dit och njuta då jag blir ledig , vet inte om dom kommer upp till veckoslutet men om inte så klarar jag mig nog bra där ensam. Skall avsluta skidsäsongen med att njuta i backarna för jag jobbar på Vappen då det brukar vara avslutning. Så var skidsäsongen igen över för denna gång och så är det dags och att välkomna sommar säsongen.




Nästa gång jag kommer på jobb så kommer Glory köra kvällstur  så kommer bli ovant nu då man kommit in i morgonbytes rutinerna så skall vi byta om och vara kvälls båt , men det är bara nu här några veckor framöver. Men tror Glory skulle klara sig superbra som kvälls båt  från Åbo , vem vet i framtiden om dom kanske kommer på att byta.






Nu är det dags att stänga denna dator och försöka få tag på sömnen då klockan ringer 5.20. Skulle inte alls ha lust att sova just nu , ligger och hör på bra musik , bloggar , ser på inredningstips , ser på resor , ser på hotell och fördriver tiden här i hytten. Konstigt nog så fungerar nätet just nu rätt hyfsat. 

Ligger och och planerar om jag skulle hitta på något roligt då det är morsdag , skulle ha velat att vi åker till Gdansk /Polen men familyn är för tillfället inte så intresserade av den iden så jag åker väl i något skede dit själv . Sen tänkte jag om jag skulle ha hyrt den flytande stugan i Reposaari men den var bokad , Ruissalo Spa och Lohja Spa var fullbokade till morsdagen men har några veckor ännu och planera. Det är ju det som är det så roligt att planera och googla runt.






Denna arbetsvecka har erbjudit på superfina soluppgångar/nedgångar och Lissu har varit ute på deck och njutit av denna magi , här delar jag med mig av dessa magiska färgspektakel som naturen bjuder på. 




Försenade påskhälsningar till er allihopa som tittade in på bloggen .

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar