onsdag 20 april 2022

Dagens tack och dagens skratt

"Va e de för en da` Va e de för en da´ jo det är Lissu´s födelsedag" !!Tusen miljoner triljoner TACK till ALLA som gratulerade mig på min födisdag. Har inte hunnit läsa genom alla Fb gratulationer  ännu men lovar att jag kommer läsa varenda en på torsdag kväll då jag sitter i stugan och myser framför brasan.


Min favorit , äter alltid denna då jag är i USA ...Red Velvet cake.


Skall på torsdag då jag kommit hem packa upp arbetskassen och sen packa ner stugkassen för att styra nosen mot Villa Virta i Himos. Som jag skrivit så brukar vi skida ännu till Valborg men nu avslutar jag min säsong detta veckoslut då jag sen jobbar vappen.

Det kommer bli härligt att vara i backarna och njuta av vårsolen . Fick här omdag en otrolig längtan att någon gång ha möjlighet att åka till Alperna och skida i vårsolen. Har vänner som brukar åka dit på våren och dom säger det är nog så otroligt fint. Sakta men säkert susa ner för dom flera kilometer långa backarna i vårsolen bland alla Alptoppar det skulle vara något det. Men inte är det ännu försent , fast jag igen blev ett år äldre betyder det inte att jag tänker sitta hemma och känna mig gammal och gaggig.



Nu skall ni få er ett gott  skratt , här kommer dagens bästa mening nämligen  jag har bestämt mig att köpa mig en snowboard och lära mig "snoukka" nästa skidsäsong. Jag kan ju inte mera vara den ända i gänget som inte snoukkar. Fick en video av Mikko på påsken och Michelle hade provar snowboard och lärde sig direkt och hon tyckte så mycket om det att  Mikko köpte henne en egen snowboard. Jaromir , Angelica och Robin har alla egna snow boards så nu tänker jag köpa mig en egen. 



Kom ihåg man blir aldrig för gammal för att prova nya saker och ha roligt i livet. Har faktiskt en gång provat snowboard i Hirvensalo men då slapp jag inte ens upp och stå så nya tag när nästa säsong börjar. Jag vet själv att jag inte ger mig förrän jag klara mig att komma ner från mini backen med snowboard.

Lika var det då jag föll i skidliften och mitt knä for till skit så visste jag då när jag åkte till akuten att kommer göra ALLT att få mitt knä i skick att jag kan åka slalom igen och fan den som ger sig m nu har jag kunnat skida några säsonger redan. Så det är inte att ge upp utan kämpa på , skall ha Mikko och filma sen då jag skall lära mig åka snowboard nästa vinter så får ni se när amatören är igång. 


Nu är det inte många arbetstimmar kvar innan jag får gå över landgången , 2 timmar på torsdag morgonen och sen är det over&out för denna vecka.




Tack ännu en gång allesammans , bjuder er på virtuell kaffe och tårta, har fotat dessa bilder från vår senaste kryssning på Oasis of the Seas innan coronan 2020. Men hoppas att jag i höst kan uppdatera er med nya , färska foton från vår kommande kryssning , vi börjar hela bunten vara i start groparna och längtan är stor!!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar