fredag 8 april 2022

"Välkommen Lissu "

Små saker i vardagen att glädjas åt och som inte kostar utan jag får istället lön , nämligen att jobba extra på dagehemmen. Ett utmanande jobb med mycket ansvar men ack så roligt då en hel barna skara ropar "Lissuuuuuuu"  då man öppnar dörren och jag ser skylten "Välkommen Lissu" ( hann tyvärr inte fota den) . Ni kan säkert gissa varför jag mer än gärna gör dessa extra turer som inhoppare runtom på dessa daghem.

Blev överöst med kramar och ord hur mycket dom tycker om mig och det värmde i hjärtat kan jag lova. Arbetsdagen gick hur snabbt som helst och vill också tacka mina härliga arbetskollegor som jag fått lära känna på dessa olika dagehem , ni är super som orkat skola upp mig till att vara en i mängden av er. Tack till er alla!!




Kom hem med två fina teckningar , skulle säkert ha blivit ryggsäcken full om jag skulle tagit hem då alla men vi bestämde att några blir på daghemmet och pryder deras väggar.

När jag kom hem så bestämde jag mig att varken åka och handla eller laga mat utan det skulle bli pizza kväll , så vi for med Mikko lite senare och sökte pizza från vårt favorit ställe FC Kebab. Tänkte redan jag skulle ha öppnat pizza lådan i bilden då vi körde hem för det doftade så mumsfilibabba.

Brukar tycka om att duka och fixa till veckoslutet när vi äter lite gott men nu  var vi alla överens att vi äter i vardagsrummet i "veckoslutsmodeställning" som man nästan  kan översätta att man äter liggande. Ni vet man kastar upp fötterna på soffan , pläden över och tuggar i sig slice efter slice och mår toppen. Fy fasiken var jag  var glad för denna fredag , behövs inte mycket för att hitta glädje i vardagen. 

Räcker med att vi hela family emellanåt är samlade, ser på en komedi och sitter och "gapflabbar" ( skrattar) tillsammans. För som jag nämnt det tidigare så är ju kidzen i den åldern att kompisar är viktiga och likaså vill också Mikko och jag ibland ha vår egen tid så därför blir dessa familykvällar så roliga då vi chillar tillsammans och har vårt veckosluts moode on!

På lördag skall Michelle och jag fördriva tiden tillsammans , vi skall ströva runt på Ikea , fika , kanske det blir att besöka något loppis och bara njuta av att vi är lediga. Hoppas ni alla har något smått som ni kan glädjas åt detta veckoslut och kanske inte så mycket se på dom mörka nyheterna. Går ju inte att komma undan dom men kanske man kan skumma förbi ibland för ingen har tvingat oss att läsa allt.

Njut , ha rolig och titta ut för vad vi kan se fast det kom lite "takatalvi s är nog våren på kommande.

Kram och trevligt veckoslut  åt er allesammans 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar