söndag 24 april 2022

Grönt i olika nyanser

 Våren har kommit till Villa Virta. 

När jag är ensam här så är det så mycket lättare ( läs roligare) att inreda då jag får fixa och planera i lugn och ro.

Då vi alla 4 här så är det på ett annat vis livat i stugan , nu fick jag den passligt fixad inför sommarsäsongen då jag var ensam. Hade med mig vårt utemöblemang som jag hade på balkongen innan jag köpte sängen dit och  nu passar det bra att ha dom här på framsidan av terassen.

Använder nu färgklickar med olika nyanser av grönt , lime är så fin färg till våren/sommaren.




Vet ju att folk som hyr stugan när det är Himos festivaler kommer i stort sett hit för att festa och knappast bryr sig så mycket om hur fint jag inrett stugan. Men sen finns det också dom som kommer för att koppla av och njuta och uppskattar då det är fintoch rent omkring sig.




Därför är det ett stort plus att jag hela tiden har mina städögon med och vill hålla det rent, fint och fräscht här. Skall se om jag detta år äntligen skulle få stugan målad , skulle bli så snyggt med grå stuga då jag har utemöblemanget i svart. Måste höra med målaren som erbjöd sig komma hit och fixa det i något skede.




Har varit så fint väder här i Himos så har blivit massor att sitta ute och njuta. Tar igen allt nu då det inte går på samma vis att gå ut och sitta  då vi bor i höghus i Åbo. Men skulle inte villa flytta bort från höghus , det är så enkelt och bekvämt att bo så för vi blir ju inte yngre och det är mycket att stå i då man bor i ett egnahems hus.





Vi nöjer oss med våra sommar och vinter stugställen där vi sen maxar all utomhus njutning då vi är där.



På måndag är det dags och styra bilen mot Åbo som kommer vara fullpackad med skidutrustningar  och vinterkläder för nu är tyvärr skidsäsongen över.




1 kommentar:

  1. Fin stuga ni har! Varifrån kommer den runda vasen?

    SvaraRadera