lördag 17 december 2022

Skrattar och gråter

Så har då nedräkningen till julafton startat på allvar för många, för mig blir det att räkna ner till torsdagen då min arbetsvecka börjar igen. Skulle ha hur mycket julstämning som helts inom mig men tyvärr känns det så konstigt att inte kunna släppa ut den och glädjas att julafton snart är här. 

Känns tråkigt att fira i arbetets tecken då vi brukar ha så mysigt med familyn då vi firar julen. 


Som tur så vill jag ha allt julpynt  färdigt fixat till lilla jul så jag hinner vara ordentligt länge inne i julbubblan och njuta. Men tyvärr kom granen först upp på fredag i och  med att jag hade planerat att inte ha gran hemma i år när ingen kommer vara hemma på julafton, jag jobbar och resten av familyn far till Himos.











Men kunde bara inte motstå då julgrans rean hade börjat för jag hittade just min dröm gran som jag nu redan några år planerat att köpa , nämligen en konstgjord gran som är täckt med "snö". Nu fick den äntligen flytta hem till oss och den blev så vacker då jag klädde den med mina silverbollar och några Disney figurer som jag brukar köpa då jag besöker Disneyland. Många har säkert sett dom dyka upp förut här på bloggen.

Planerar till nästa år ha vita bollar i granen så det blir passligt att köpa nu när rean börjar efter julen. Man kan göra otroliga fynd på julsaker efter julen.





Nästa år jobbar jag igen  på julen men om jag får det fixat att jag är ledig så kommer jag absolut ta denna gran med till Himos.



Ingen har säkert kunna undgå att jag skulle göra allt för att få fira julen hemma med min familj. Den vackraste dagen under året då allt lugnar ner sig, julsånger, gemensamtid ja ni vet allt det där men så räddade Michelle mig med att säga "Jag vill att vi delar julklappar tillsammans så vi kan ju fira sen till ny året". Härlig så nu gör vi detta år så att vi flyttar julfirande fram en vecka och tar igen det på ny årsafton med family time.



Julmaten byter vi ut till nyårs buffe och efter det blir det julklappsutdelning och som avslutningen på denna combo kväll (jul/nyår) och efter det så går vi ut och ser på raketer. Tror det blir en riktig bra lösning.



Någon julstress har jag som sagt inte haft på många år och ifjol gjorde vi så att vi dagen före julafton tog in en natt på Ruissalo Spa för att på det vise starta julfirande och vi tänkte hålla det som tradition men nu som sagt far jag på jobb så vi får ta det i ett senare skede.


Nu skall jag njuta av mina  lediga dagar jag har kvar och bara vara inne i min  julbubblan med att se så många julfilmer jag bara hinner innan jag far på jobb. Det finns nog inget mysigare än dessa julfilmer så här inför juletid oj oj ni skulle se hur jag både skrattar och gråter om vartannat då jag ligger och ser på dom.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar