torsdag 9 maj 2013

ÄNTLIGEN....

...ABBA museet har öppnats i Sverige...oj vad jag längtar att få åka över och besöka det...skall passa på att besöka museet i sommar då jag åker över och ser på Gyllenetider konseren.

Tänk att få uppleva alla de härliga ABBA minnen jag har från min tid som den stora ABBA fan jag var(och ännu är:))Som jag förut nämnt ....synd att jag aldrig fått se ABBA live. Man borde ha varit där nu då dom öppnade museet för tre av fyra ABBA medlemmar var på plats , oj att ha fått se dom live...förstås dom sjöng ju inte där.

De var Björn,Benny o Annifrid  som var där...medan Agnetha var just då i London och gjorde PR för sin nya skiva..den skall jag köpa då jag kommer hem från jobbet...ett måste i min samling av Abba prylar.Tror att det kan vara ett intressant besök fast man kanske inte varit så hysterisk Abba fan som jag...så där har ni ett tips va ni skall göra i sommar då ni har semester....ta båten över till Stockholm och spendera några dagar där...Stockholm e ju en vacker stad! 

Berätta gärna om ni besökt Abba museet eller är på väg...skulle va kul och höra!Nu e de go natt härifrån M/s Viking Grace.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar