torsdag 11 juni 2020

Som jag har väntat på detta

När man inte behöver tänka på att redigera en endaste bild utan färgerna är precis så här i verkligheten som på dessa foton.



Har i haft sådan otrolig tur igen med dessa magiska solnegångar denna vecka då jag fått vara på jobb. Allt från färgsprakande  kvällar till fina mjuka pastell kvällar.








Har ofta då jag slutat jobba på kvällen gått och duschat , sen lagat mig kvällsbiten och haft min egen lilla kvällspicknick på soldeck nr 12. Finns inget skönare än att få sitta helt ensam och bara stirra ut över denna magiska , färgsprakande vy efter en hektisk arbetsdag.







.

Tänkte för mig själv då jag satt där ute att jag skulle ju inte alls ha lust att gå och lägga mig utan sitta hela natten ute och bara njuta. Kanske jag istället för att sova i hytten borde sova ute på deck och få i mig den härliga havsdoften. 





Har sovit på balkongen med Jaromir en gång då det var " Sova ute dagen". I fjol blev det inte av minns inte riktigt varför , men i år tror jag vi nog sover ute på balkongen om jag är hemma.  






Till slut en god nyhet för alla resesugna...gränserna börjar öppna sakta men säkert. Tror nog vi alla passionsresare håller stenhård koll på vad som händer och när och vart vi snart får börja resa. Just nu ser det lovande ut att resa till Norge , Danmark , Island och Baltiska länderna utan att man måste vara i karantän då man kommer hem.






Tror någon att jag kollade resesidor idag??? Helt rätt....direkt då jag såg denna  härliga nyhet så öppnade jag Wizzairs sidan.





Bokade jag resa??? Nej ...inte ännu för flypriserna var rätt höga ....men det ligger inte långt ifrån innan jag kommer ha följande resa inbokad. 

Som jag har väntat på detta!!

Hur fint vårt eget Finland än är så börjar jag verkligen längta ut i världen. Nog för att man kan äventyra och se mycket fint här också...men nu börjar jag längta att se lite andra kulturer.





Vi har pratat hemma  om hur skönt egentligen det varit då gränserna är stängda och man inte kunnat åka utomlands...för egentligen är det är rätt så hektiskt att resa  som tex  all passande av flygtider , rusande på stora flygfält , byten av flyg , släpande på bagage, köa i passkontroller , tidsskillnader osv.




Tänk egentligen hur skönt det är att bara hoppa in i bilen , köra till Himos och knäppa på bastun ,  björkdoft i bastu vattnet och efter bastun lägga sig på soffan med eld i öppna spisen och se på en bra film...det är nog lyx det. 



 
Men likväl så märker jag nu då det  börjar bli fritt fram att boka resor igen att jag snabbare än snabbt kommer att vara tillbaka i mitt snurrande resehjul och kommer att stå och trängas på dessa stora flygfält som jag gjort förut och innerst inne tycka om det.



 

En gång passionsresare alltid passionsresare!!

2 kommentarer: