söndag 14 juni 2020

Drömmar kostar inget

Nu är det sådana dagar som vi soldyrkaren älskar. En stor del  ligger nu i solstolarna och latar , svettas och  njuter.



 
Själv har jag också verkligen svettas men inte pga denna värmebölja utan av jobb. Kan rent utsagt säga att jag  " jobbat arslet av mig". Men fast det varit en intensiv vecka så skall jag inte klaga för jag får ju lön för det jag gör. 


 
Sen har jag nog sådan otrolig fin utsikt då jag på dagen  har min paus och går ut och sitter på soldeck. Skulle kunna sitta hur många timmar som helst men måste också hinna sova mellan varven. Idag då jag satt därute så fick jag nog en så otrolig längtan tillbaka och kryssa i  Karibien. Det är nog något så speciellt med dessa kryssningar och den härliga stämningen ombord på dessa mega fartyg som RCCL har.
Tror  en kryssning i Karibien också smyger sig upp på rese listan sen när det börjar vara dags att på allvar igen kunna planera resor.


Dom resenärer som nu  har vågat sig ut och åka mellen Finland /Sverige har nog verkligen haft tur med vädret.Tror nog det för många är en frihet att få sätta sig ner och njuta av dessa sommardagar här ombord efter en lång vår då ingen kunnat göra så mycket.





Själv hoppas jag verkligen att värmeböljan fortsätter , enligt vad jag kollat upp så kommer det bli super väder till midsommar....passar mig utmärkt.



 

Igen en gång måste jag säga att havet är nog ett så viktigt element i mitt liv ...det kommer jag aldrig ifrån och tror nog att var jag än kommer fira mina somrar i framtiden  så kommer drömmen om en stuga på en bergsklack aldrig försvinna.  

På ön nedanför skulle jag kunna ha min stuga med stora fönster...visst är det fint eller hur?


 
Då jag stod ute på deck och såg denna vy så vet jag precis vad jag skulle lägga pengarna till om det kom en lite större vinst från ovan...en stuga med stora fönster där  jag på somrarna  kunde sitta och se ut på vyer som dessa , sen skulle det också finnas en bastu med lika stora fönster där jag varje kväll skulle sitta  och se på alla magiska solnedgångar. Jag har sagt det förut ...tur att det inte kostar att drömma.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar