måndag 13 juli 2020

Skall gråta floder av tårar

Har en paus från jobbet nu på dagen och ligger här i hytten och bloggar och räknar timmar att jag skall få åka hem. Har ännu några arbetstimmar innan Åbo men sen är denna vecka över och som jag skrev så har det varit en hektisk vecka men lovar att dessa dagar sen jag fick sorgebudet har nog varit så otroligt jobbiga. 

Känner hur allt snart börjar bubbla över och jag måste få komma hem och gråta och släppa ut allt . Som tur så får jag åka hem idag ...tror inte jag skulle ha klarat att hålla denna sorg inombords många dagar till. Jätte jobbigt att hålla något inombords mot sin vilja när man känner hur tårarna trycker bakom ögonlocken.

Oj vad jag skall gråta ...kommer spruta krokodiltårar då jag sätter ner mig i soffan ikväll , skall tända ett ljus för henne och minnas den spralliga, härlig , spontana , söta Jennifer skall också tänka på hennes nära och kära som har en jobbig tid framför. För dom och för oss som kände Jennifer kommer livet aldrig mera vara sig likt ...det är alltid en som fattas.


Skall också ge  mina vänner en tanke och minnas deras barn som alltför tidigt blev änglar. Skickar kramar till Annika med familj och Miila med familj . 

I all denna sorg så finns det också glädje för i morron kommer vi att ha en 14 åring hemma som vi skall fira ...Michelle fyller år i morron. Vet inte om hon är in och läser min blogg så därför kan jag inte skriva  hur vi kommer att fira hennes födelsedag  men ni kan säkert gissa då hon har en mamma som älskar att fixa och planera så kommer det bli något roligt. Vi kommer också på samma gång fira Jaromir för han blir om 11 dagar 13 år ...vår lilleman blir tonåring. 

Som ni kan räkna ut så hade vi rätt bra tempo med att skaffa barn Mikko och jag för det är bara 1 år och 11 dagar emellan dom.Så det passar bra med att slå två flugor i en smällnär dom fyller år så tätt. 

Nu skall jag en liten stund stänga ögonen för känner att det inte blivit mycket att sova dom två sista dagarna.  

Snart får jag träffa min äldsta flicka Angelica och hennes pojkvän för dom har varit till Mariehamn och kommer nu hem med Grace.

Ni skall alla försöka ha en bra måndag och försöka njuta av livet så mycket ni kan för igen blev jag (vi) påminda om hur skör livets tråd är.

//Kram




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar