tisdag 14 februari 2017

Vill att tiden skall stanna.

Nu har vi då gott över landgången till det super fina,nya ,fräscha fartyget Harmony of the Seas och idag börjar den 4:e kryssningsdagen.
Hjälp ...jag vill att tiden skall stanna....här vill jag bli många månader eller egentligen många år.

Karibien är nog så otroligt fint och tänk hur många fina platser här i Karibien som man säkert aldrig kommer hinna se....men skall nog ännu fortsätta ha gasen i botten så länge jag orkar och skall försöka hinna se mycket här i Karibien ännu.
Ett ställe som jag hört mycket bra om är Dominikanska repuliken....ditt skall jag ännu nångång....vet inte fasen hur jag skall hinna med allt.
Förutom Usa så gillar jag/vi som sagt Karibien och här kommer vi att försöka resa mycket och se olika öar.

Dag nr 1var då  vi startade från Ft Lauderdale.... dag nr2 var en sk sjödag då vi kryssade idag var vi inne på dag nr3 och det var en dag som vi gick iland och idag blev det Labadee på Haiti och nu som bäst börjar det bli natt här och vi är i morron inne på dag nr 4 och då kommer vi på morgonen att komma till Jamaica.

Tiden går fort då man har roligt och det är nog så härligt detta....men som sagt det blir för mycket program....man hinner inte med allt vad som bjuds ombord.Har flera gånger fått frågan att om vi inte får tiden lång då vi är en hel vecka ombord..vi satt just och prata att vi skulle bra fast kunna kryssa tre veckor i sträck utan att få tiden lång.
Det finns ju dom med pengar som till och med kan vara ombord ett par månader...förstår dom helt bra.Här finns allt vad man behöver....och så har man ju möjlighet att få besöka en massa fina öar på samma gång som man annars aldrig skulle åka till.

En kryssning som drömmer om att kunna  uppfylla är en sådan som räcker ca 19 dagar och startar från Hawaii och slutar i Sidney/Australien... med olika stop på en massa paradisöar...men som sagt det är inte ännu aktuellt...den kryssningen är ännu i drömstadiet för vi har så mycket som vi måste få att passa in före en sådan lång kryssning + att man måste åtminstone ett par,tre år mata resespargrisen att man slipper dit.


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar