tisdag 28 februari 2017

Informationstavla









Som ni märker så fattas dag nummer 1....det var den dagen vi steg ombord och då tänkte jag inte på denna grej....utan det var först dag 2 som jag kom på att jag varje morgon tar ett foto av infotavla som visar temperaturen och med denna tavla kunde du söka upp det mesta, du kunde se då solen stiger upp och går ner,som ni ser så står där Upcoming events  och då uppdaterdar det hela tiden vad för program som är på gång + att du varje dag får till hytten programblad då hyttvärdinnan kommer och fixar hytten,dom kommer 2ggr per dag och fixar,bäddar,byter handdukar och ser till att hytten är fin och städad...lyx!!Sen finns ju också all info på tv:n i hytten.

På denna infoskärm som finns i varje aula och på varje våning så kan du också skriva in din hyttnummer och så visar den vägen hur du går till hytten ifall du inte minns var du har hytten...i varje aula finns det också en telefon så du behöver inte  tex gå från aktern till till fören om du råkar ha hytten där utan då kan du bara ringa till hytten och se ifall nån är där.Jag använde den ofta i och med att ibland ville kidsen bli i hytten och då kunde jag ringa och säga var jag var om dom ville komma dit där jag var...bekvämt.

Nu börjar vi redan känna oss "hemma" efter tre kryssningar på oasis klassens fartyg för dom är ju alla tre likadanna...inredningen lite olika .
Men måste nog erkänna att då vi var på vår första kryssning med Oasis of the Seas  så blev det nog att gå mycket extra för jag for alltid åt fel håll än var vi hade hytten .Vi har haft en gånger hytten i fören på deck 7 och en gång i aktern på deck11 ...nu hade vi i fören på deck nr 9 ,en inside hytt med bäddbar soffa och dubbelsäng och utan fönster.

Vi gör hellre någon extra utfärd för dom pengarna vi sparar då vi inte tar hytt med balkong .Vi är så lite i hytten så vi har varit nöjda med en inside hytt.
Sen har jag ingen skillnad om jag bor i aktern eller fören....Mikko som tycker om att surfa i Flow rides så tyckte det var behändigt då vi en gång bodde i aktern på båten då var det bara att ta hissen upp till deck 15 så hade han surfplatsen där.

Nästa gång skall vi bo i en hytt med fönster mot  Promenade (mot gågatan)...då jag bokar våra resor så jätte långt i förväg så hittar jag otroliga bra erbjudanden...så därför har vi möjlighet att prova en sådan hytt nästa gång och då kommer vi bo på deck nr7.

Ni kan ju säkert förstå att vi redan längtar tillbaka på kryssning ....men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!!!

Ni som har tålamod kommer att få se foton av vår hytt,det blir också mycket fina bilder från Harmony dagtid och när det är mörkt och presenterande av flera öar....så det är värt allt väntande.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar