fredag 10 februari 2017

Detta är bara så jag!!!!

Detta inlägg börjar så här...om man som jag älskar sol,värme (här är +29) ,blå himmel och USA så då har jag absolut inget att klaga på.Detta är bara så jag ...ni borde nog se mig.....jag är helt i mitt esse att igen få vara i Usa....palmer,trevliga/pratglada människor,sol ,värme,usaflaggor m.m.....blir ALDRIG trött på detta.
Här vill jag bli ...tvyärr är det ju inte möjligt ännu men vet helt klart så fort det är möjligt så här kommer jag/vi spendera all vår lediga tid...både i Florida och Californien.
Men nu skall jag inte sörja att jag inte får bli hit utan nu skall jag njuta av den tid jag får vara här och njuter det gör jag till 100%!!

Här är verkligen hett alltså helt otroligt ....och det som är så skönt är ju att du inte behöver tänka på dom förbannande vinterkläderna och frysa då man går ut.
Så här skall det vara ljumma vindar och igår kväll då man gick ute var det så härligt ljummet precis så som sommarkvällarna skall vara.Här har dom ju vinter nu men för oss passar det ju inte ihop ca +30 och vinter.
A ringde mig just via whats up och hon sa att i södra Finland var det runt -18...saknar inte ALLS det klimatet..nej tack för mig.

Resorna hit gick bra men otroligt lng tid är det nog att sitta...från Oslo var det 10 timmar i ett sträck.....ingen härlig känsla då man flyger economy class.Outi jag vinkade åt dig då vi startade från Oslo....du märkte väl det!!

 Har börjat får små traditioner då jag flyger hit till Usa...först blir det alltid en Starbucks på nåt flygfält och sen då jag kommer fram så blir det Mc Donalds...det hör liksom till.Nu har jag hemma försökt äta lite hälsosammare ,mindre osv ...ni vet så där lite försöka få ner vikten.....men vet ni vad efter denna semester så kommer nog vågen slå i botten igen....men det skiter jag i .Nu vill jag njuta av alla godsaker som vi blir bjudna på ombord på Harmony of the Seas.....hinner nog sen igen ta mina grönsakstallrikar då jag kommer tillbaka till vardagen.

Vi har träffat massor med folk som skall och kryssa på olika fartyg...hörde mig lite för och detta är nu högsäsong på att kryssa i Karibien...här på hotellet som vi bor träffade vi ett par som också kommer på samma kryssning som vi ...kul ...dom är från Canada.

I morron får vi äntligen se hur hon ser ut ...världens största fartyg ...Harmony of the Seas here we come.

 
 
Vi tog tåg till Ft Lauderdalen...kul grej...aldrigt åkt tåg förr i Usa :)
 
Här bor vi tre nätter....passligt för att övernatta...hotellet saknar lite upp fräschning om jag säger så.
 
Behövs väl ingen mera presentation var vi är och äter ;)
 
 
Tröttnar ALDRIG på dessa foton.....palmer,blå himmel och Usa flaggan ;)
 
 
Vid poolen hela dagen
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar