lördag 25 februari 2017

Funnit guld dörren.

Så är vi tillbaka till vardagen.....landade idag i Åbo och möttes av en ordentlig snöyra!!Hade kommit så otroligt med snö så jag tänkte at jag svänger och tar nästa flyg tillbaka till Usa.
Orkar inte med denna trista VINTER då jag hellre går omkring där palmerna svajar och där det är varmt och skönt och får vara på ett sådant ställe där jag trivs.
Undrar ibland om jag i mitt förra liv varit nån indianhövdning i Amerika då jag inte alls trivs i Finland!

Men känns som jag gått genom tunneln och hittat dörren av guld , fanns på Harmony of the Seas en sådan dörr... jag/vi kan ju inte ha det bättre.
Tänk er att mina/våra  vänner i Usa både i öst och väst vet hur mycket jag/vi trivs där och alltid tar emot mig/oss med öppna armar och ger oss möjligheten att få komma dit och tanka sol och värme när vi vill.
Vi skulle ju aldrig kunna åka så här ofta om vi varje gång skall bo på hotell eller hyra lägenhet.

Ni är allihopa "over there" guld värda som ger oss denna chans..tack tack tack!!!

Som nu också då man om kvällarna kunde gå ut i shorts/kjol och det visade ca+27
och det blåste lite svaga ljumma vindar...så skall det vara.....det är så  skönt och så kommer man till Finland och ser detta....men egentligen skall jag inte vara ledsen för när vi var på kryssning så fick jag ett jätte härligt emajl av våra vänner i Californien ...hon undrade om jag ville vara med deras kissemissar och bo i huset medan dom åker på semester.
Nu verkar det nog som jag har hittat den rätta dörren ....har öppnat många fel dörrar under mitt liv ...men till slut kom jag till den rätta.

Så medan vi var på kryssning så hittade jag igen  ett så förbaskat superpris från Åbo till LA just den veckan dom vill ha mig dit.....kan ni förstå 320 e tur/retur och så får jag bo hos dom och så råkar det passa in på min lediga vecka.Så i år blir det glada vappen i Californien.

Kan nog inte vara lyckligare!!!


Nu hade vi en familje semester och min nästa resa blir  en sk "mammasemester" då jag gör sådant som man gör då man är ensam..tex går och äter på lite andra ställen än bara Mc Donalds som kidzen älskar,ligger fast en hel dag och latar på beachen utan att nån är kissnödig eller hungrig,går och strosar i affärer utan att nån gnäller att dom är trötta och vill hem.


Gick lycklig genom tunneln till min lyckodörr av "guld"...Harmony of the Seas


Alla resor har sin charm...denna Florida resa som sagt var en familje resa och då är det att ta hänsyn till dom andra och göra sådant som dom vill.
Vi var på ett häftigt museum,spanade efter krokodiler i Sawgrass Everglades,såg ett NHL game och mycket annat roligt.


Bye bye Florida...hello Finland 








Våra härliga vänner i Coral Springs,Florida (deras killar var i skolan då foto togs)





Tog massor med sol åt er allaläsaren..bara och öppna locket!!




 
Fick ett emajl under resan som gjorde mig superlycklig :)



 
Kommer skriva mycket om vår resa nu då jag är hemma och har tid....har sådan otrolig jetlag så jag har tid på natten att sitta och blogga.


Till slut ger vi  massor med kramar till våra vänner där borta i Coral Springs...Mitch,Annika och killarna!!Ni skall ha det bra ,ses snart igen!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar