lördag 4 februari 2017

Pimp my shithouse!!

Projektet framskrider av att fixa ny look i toaletten....men det var nog inte så lätt som jag trodde att börja tejpa fast dessa  "tegel" på väggen.
Tur att jag är rätt så lugn och inte brusar upp mig för lite små motgångar utan kämpar vidare och biter ihop.

Det var skit svårt att få dom och passa ihop dessa tegel så det blev lite fel här och där och sen var det en rulle som lite avvek från färgen av dom andra.....men övning ger färdighet och jag brukar inte sitta allt för länge på toan då jag besöker det rummet ...så nog skall jag väl stå ut med dom små felen medan jag gör mina bestyr där.

Nu är det bästa att jag var ju och köpte flera rullar häromdan....och dom räckte ju inte till och då som jag köpte dessa så hade dom inte flera av denna sort.Nu är det att hålla tummar att jag får tag på några rullar till av samma sort för det fattas ännu på några ställen...annars blir jag rent utsagt i pisse för vad gör jag sen.

Sen skall jag ännu måla taket vitt och lite små ändringar sen kanske man rentav vill sitta lite längre där då man gör sitt toabesök.
Tyckte först att det kanske blev lite mörkt med grått i en liten toalett....men tror att öga vänjer sig och jag tror jag kommer att gilla det.

Tavlan som jag nu har där har jag haft i köket och tycker den skall vara i köket ....men provade hänga upp den på toa och inte så fy skam.....men den är så fin så inte tror jag att jag vill ha den gömd på toaletten.Skall se om jag hittar någon att hänga upp där på toaletten som passar in med "tegelväggen".

Med lite jävlarannamma så kan man nog fixa det mesta....eller vad säger ni??

          Trevlig lördag kväll och så ger vi åt varandra cyberkramar...ha de gott !!!
Före....

och efter ( med lite små fel) ännu är det inte helt färdigt men det tar sig ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar