lördag 11 februari 2017

Blir man trött på något då man reser??

När man reser så är det ju alltid det roliga man ser,gör och får vara med om.....säkert undrar nån om man aldrig blir trött på något under resan.
Det som jag inte gillar då man reser är att leva kappsäcksliv....tror det beror på att då jag jobbar på sjön och varannan vecka lever sk kappsäcksliv så känns det lite jobbigt att under semestern ha sitt sk hem i en kappsäck.

Sen förstås om man skall vara längre på en och samma plats så är det ju ingen skillnad för då kan man ju packa upp sakerna i skåp och lådor....men nu har vi bott 3 nätter på en plats och lite så där smått packat upp och nu skall igen allt packas ner för att under en veckas tid packas upp ombord på Harmony + att allt vårt bagage skall rymmas i hytten och då är det inte små väskor vi pratar om utan ordentligt stora bagage som behövs då man reser 4personer.
Sen efter kryssningen skall det igen packas ner för att tas vidare till föjande plats för sen skall vi ännu bo 5 nätter hon våra vänner A med familj...och så skall det packas upp .....för att sen igen inför hemfärden packas ner.
Då du sen kommer hem så skall allt packas igen en gång upp och sen börjar vardagen då allt skall tvättas!!!

Sen är det ju också att ha koll hela tiden att man får allt med sig till följande plats så att inte hälften blir kvarglömt på hotellet...i synnerhet då man har barn med så får man nog vara lite extra noga för ofta hittas det nån leksak eller något par skor under nån säng osv.

Sen i all den här packan rumban så lider vi ju av en så otrolig jetlag och rytmen är så ostabiliserad att då vi här borde vara pigga så skulle vi helst hoppa i säng och sova nattsömn fast klockan bara är runt sju på kvällen.....och som sagt sen då vi väl i något skede hittar rytmen ...ja då är det dags att komma hem och börja försöka hitta den rytmen.

Så ni som inte reser så mycket kan ju läsa av detta inlägg att det är nog mycket runtomkring hela resande .....men det är så mycket annat kul man får vara med om då man reser så detta packande blir i slutändan en liten bagatell.

Men märker jag att jag börjar bli en aning bekväm och kanske bättre trivs att ha en fast plats/boende då jag är och reser där jag som sagt kan packa upp allt mitt bagage/saker och sen fast åka runt och göra/se platser utan att hela tiden behöva packa upp och ner och släpa på en massa tunga bagage från plats A till plats B.

Men vet ni vad kära kompisar/läsaren.....idag packar jag mer än gärna...om ca 2 timmar skall vi åka ner till Port Everglade för att gå ombord på Världens största lyxkryssare.....det är värt varenda packande/släpande av bagage!!!

Nu efter detta inlägg blir det Harmony of the Seas inlägg i en veckas tid ...häng med på kryssning!!!!
Dags att börja......
 
.....packa ihop allt !!!
 

 
Go` morron från Ft Lauderdalen
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar