söndag 5 februari 2017

Varför sårar jag mig själv ?

Vet inte varför jag gör mig själv illa  hela tiden att av att sitta och se på fina lägenhet som är till salu och har faktiskt varit och sett på några av mina favoriter som är till salu.Nu för tillfället är det inte aktuellt med någon flytt på ett tag men vi har en dröm att flytta närmare stan och skulle det finnas överlopps pengar så skulle vi absolut flytta närmare Aura å...dom har byggt fina lägenheter längs med ån i det nya området Telakkaranta.
Men lovar att där också är  fina priser på dom lägenheterna som är nya...inget för min/vår plånbok.

Kanske man sen då kidzen är utflugna har möjlighet till en liten fin citylägenhet ...för om vi nu skulle flytta så behöver vi tre sovrum och då kan ni ju gissa var priserna ligger.
Jag var för ett par veckor sedan och såg på en sprillans ny lägenhet....inredningen vit och ljus som jag älskar, modern och fräsch, super fin stor balkong ,det är vår dröm att faktiskt någon gång ha en lägenhet med sådan stor fin balkong som dom  nuförtiden bygger.

Men sen måste vi också veta att flyttar vi till en nyare lägenhet så blir det också mindre pengar över för att resa.Sen en fördel att bo i ett äldre höghus som vi gör är att  sovrummen är faktiskt rymliga.Nuförtiden bygger dom sovrummen jätte små...knappt att man får en säng in där.Men det är väl det dom menar att det inte skall finnas annat än en säng i sovrummet.

Så när vi brukar komma hem efter vi varit och sett på lägenheter så känns det som vi har hur bra lägenhet som helst....ända minus som är med vår lägenhet är vår lilla badrumsbastu som vi lagade hit då vi flyttade eftersom vi inte hade egen bastu.Den är lite opraktisk för det är en  kombinerad dusch/bastu ..mycket liten.Men lycklig att vi i alla fall har egen bastu.Skulle vara skönt med ett ordentligt badrum och sen bastun skillt ....men man kan inte få allt!!

Nu skall jag försöka hitta massor med plus i vår nuvarande lägenhet så kanske min flytt hysteri svalnar för en tid .....snart har ju min lilla fina toa klar och det piggar ju upp med lite nytt.



Den var jag och såg på idag...oj vad jag gillade.Men  priset  för högt.

Denna var jag och såg på för ett tag sen...super fin men för liten och för dyr för oss.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar