onsdag 1 februari 2017

"Kakel" på rulle!!

Ni minns kanske sagan om " Lotta på Bråkmakargatan".....som bestämt sade .."Visst kan Lotta cykla".
Lika bestämd är jag på rösten ....."Visst kan Lissu kakla" i alla fall då det gäller sådana här kakel....kakel på rulle.

Gillar man att fixa och trixa som jag så kan vad som helst hända utan att något är inplanerat.Det började med att jag for och handla det som skulle hem till kylskåpet...med den påföljden att jag råkade ta en genväg via några hyllor till matavdelningen och plötsligt blev det tvär Stop!!

Jag hittade precis sådana "kakel" som jag nångång sett på förut men som jag tänkte att okej det får bli till en annan gång.Men nu visste jag att denna gång går jag inte förbi utan nu kommer dom med hem.
Dom har ganska bra urval av dessa självhäftande kakel /tapeter i Bauhaus ....men senast då jag var där så hittade jag inte sådana jag ville ha.....men nu hittade jag dom här i Citymarket ...av alla ställen.

Köpte bara två rullar för jag tänkte först att jag bara lagar en bård av dessa "kakel" för visste inte om jag skulle våga mig på att börja med alla väggar på wc.....men efter att jag började med bården så tänkte jag att nej fan ...nu kör vi hela racet och donar alla väggar på toaletten.

Har för länge sen använt självhäftande kakel i badrummet och dom höll helt bra....får ju hoppas dom här håller ett tag på väggarna så man inte vaknar och allt ligger på golvet.....men det tror jag inte för det tog nog ordentligt fast då jag la det på plats.
Lite missar gjorde jag men det kanske inte syns och man lär ju sig av sina missar.Nu efteråt vet jag hur jag skulle ha borde gjort.....men tillsvidare ser det nog riktigt ok ut.

Nu är det ju bara att hoppas att dom har kvar tillräckligt av dessa rullar så att jag får hela wc:n "kaklad"

Som ni ser så behöver det  inte vara några dyra kakel för att få en
lite ny look i toaletten.Skall visa foton sen då jag fått hela projektet färdigt.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar