söndag 7 februari 2016

Borde borde borde....

ja ni som reser vet hur det är inför dagen för take off.Massor med saker som skall fixas och packas osv och jag hör till den gruppen som tar det lugnt med detta packande....brukar efterhand skriva ner sådant som jag kommer på vad jag skall ha med ,då är det lättare att ha kontroll.
Sen har jag alltid en bok med då jag far på resa....har olästa  böcker  hemma men köpte faktiskt en ny som jag hört mycket bra om...den heter Stalker.Började faktiskt lite igår läsa då kidzen hade somnat för det kräver full koncentration ,går inte och läsa en bok då du hela tiden blir avbruten.
Ja ni... detta verkar just vara en sådan bok som jag gillar...kunde ju för tusan inte sluta...får se hur det går med mitt packande och månne jag alls kommer  ha några kapitel kvar att läsa på flyget :)

Brukar som sagt fösöka fördriva tiden på flyget med att läsa eller så har dom också ganska roliga spel som jag brukar spela eller se på nån film.har aldrig provat beställa e-bok men skulle vara ganska roligt och prova hur det känns att läsa en bok från plattan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar