onsdag 24 februari 2016

Sakta men säkert.

Hej och hå från böljan den blå!!!
Den där riktiga skrivarglädjen har inte riktigt kommit fram efter resan...det går trögt framåt.Har inte ännu återhämtat mig från min "resebaksmälla"...hade en vecka på mig efter resan att börja anpassa mig till vardagen..hittade ingen dygnsrytm,trögt med alla vardagsysslor och nu är jag då inne i följande fas då jag skall hitta tillbaka till arbetsrutinerna....arbetet kallar!!
Fast man har fått njuta av ledig tid och fått sin akku/batteri laddat så nog är det så otroligt svårt att hitta den där touchen till vardagen.Skäms ju och säga att jag känner mig så otroligt trött...och då har jag just haft semester.
Men det är ju självförvållat...när jag nu vill resa så här mycket och utsätta mig själv med långa flygresor,fullt program från morrron till kväll på resorna,tidsomställningar ....så jag har bara mig själv att skylla att jag inte är utvilad efter semestern :)
Sen gör ju saken inte bättre då jag läser mycket resebloggar,ser hur fina resefoton kompisarna laddar upp på fb och instagram...sådant tynger en resenärs kropp och själ då jag själv hellre skulle vara i solen och värmen ...än att vara här och  lida av snöslask,grått och vått ,kallt osv....bläää!
Nu känner jag mig som en trotsig liten unge ..gnäll gnäll gnäll...lovar det blir nog bättre...vi går mot ljusare tider och snart får jag ju sätta mig på flyget igen till Usa....och pina kroppen med jetlag ;)
Skall forstätta lägga  in foton från Vegas... om där är nån ute i cybervärlden som  är intresserad så bara häng med här i bloggen och se vad den härliga staden mer har att bjuda på !!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar