lördag 6 februari 2016

Min födelsedagspresant öppnas.

Nu skall hemligheten avslöjas för den som vill veta hur min födlarpresant ser ut.
Den är en presant i just MIN stil...en presant som jag ÄLSKAR och en födelsedags fest som jag sent skall glömma.Man fyller bara 50 en gång i sitt liv och då vill jag verkligen ha festernas fest.....så det blir....VIVA LAS VEGAS!!!!!
Kommer på tisdag att flyga till staden som har allt,staden som aldrig sover,staden som jag verkligen älskar...där kommer jag i en vecka njuta av allt vad staden har att erbjuda.
I fjol  då vi gifte oss där sa jag att jag vill hastigt dit på nytt för vi kunde inte se så mycket av kvälls/nattlivet då kidzen var med...dom fick inte komma in på några Casinon,dom skulle absolut inte ha orkat se några shower,inte orkat gå och shoppa i min takt m.m ...så nu skall jag göra allt det som blev ogjort i fjol.
Sen skojade jag med M i fjol att vi alltid försöker fira våra bröllopsdagar i Vegas så nu förutom min födlare (som egentligen är i april) firar vi också vår 1års bröllpsdag och Valentinesday i Las Vegas....allt i samma paket ...coolt!!!
Skulle som sagt varit roligt att ordna ett stort kalas...men för dessa pengar som ett kalas skulle ha kosta att ordna  med att hyra lokal,mat,dryck m.m så får jag en sån här härlig presant/resa som jag köpte åt mig själv redan i fjol i maj (hittade billigt igen ) och detta är inte allt utan jag köpte mig också en biljett till en super fin konser.. Jennifer Lopez Vegas show/All I have.....skulle ha lust att se nån magic show då jag är där så får se vad allt jag hinner med!Jag kommer att flyga dit ensam och M  kommer två dagar senare...han visste inte riktigt först om han skulle få ledigt och kunna komma med men sen fixade det sig...men sen hittade jag inte platser på det flyg jag åker med så det är orsaken att vi flyger skillt.Som T i Hangö sa..."Det du gör gör du med stil " och visst fan skall det firas med  stil då man är halva vägen till 100...som jag sagt ..livet är inte slut vid 50...tro  mig !!!Det är ju nu det börjar....kidzen växer och man börjar få mera egen tid att se vad världen har att bjuda på.
 
Detta emajl kom här omdagen...jepp ..lovar att jag längtar!!!



Här kommer jag bo tre nätter och sen byter jag hotell...roligt att bo på olika hotell..finns att välja på i Vegas :)
Har sett henne en gång live ...hon är super bra!!
Bor på MGM som ligger mittemot hotell New York
Soon very soon!!


 
Sen kommer jag bo tre nätter på detta hotell.


 

 
 


Vill upp i Stratospher tornet igen...mäktig vy där uppifrån  kan jag lova !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar