torsdag 4 februari 2016

Mina provkaniner !!

Sen jag bestämde mig för att sluta som egenföretagare/frisör  så har jag faktiskt lagt detta yrke på hyllan.Familjen klipper jag men det är allt.
Älskar frisör yrket men som småföretagre för du jobba arslet av dig och i stort sett utan lön....nu har jag fast lön och massor med ledig ( tid och råd  att resa) då jag bytte yrke och for tillbaka ut på sjön och jobba.
Men ibland kliar det i mina frisör fingrar och då tar jag min lilla provkanin och gör några roliga flätor.Har set massor med härliga flätningar på nätet så stackars lilla flicka den dagen då jag blir riktigt ivrig ..hon kommer ju få sitta en heldag vid köksbordet då jag skall prova en hel massa fina frisyrer.
Har faktiskt varit lite slö  med att fläta och fixa och trixa med hennes hår ...men nu har jag faktiskt hittat inspiration.Kommer ihåg min äldsta flicka då hon var yngre de färgades,klipptes,fixades m.m i en tidig ålder och hon var nöjd så tusan då hon typ hela tiden hade nya snygga färger och frisyrer.
Klippte här för ett tag sen J´s hår kort på sidorna,nacken och lämnade lite längre uppe....sen köpte jag en gele tub åt honom och nu står han varje dag framför spegeln och fixar den rätta looken.
Som Roxette sjöng..."She´s got the look" !!!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar