fredag 12 februari 2016

Flygresa!!

Här hinner man inte sitta vid datan då staden Vegas har så mycket att erbjuda.Vet inte hur en vecka skall räcka till...men man slipper ju alltid hit på nytt...tror inte flygen slutar flyga och så länge man har ett jobb att fara till  och en fast inkomst så kommer jag nog snart hit igen.
Flygresa gick över förväntningarna bra...har ju alltid lite det där pirret i kroppen då man skall upp dit i luften...förr var det ju såndär jihaaa känsla då man skulle och flyga....men nu sitter man nog under starten lite så där på nålar och hoppas att allt går bra.
När planet startade från Sverige till New York (Newark) så var jag rätt förvånad ...där fanns ju plenty of room på planet.Det brukar vara så fullpackat till bristningsgränsen men fick vara helt ensam på tre benkrader plus att där fanns lite här och där toma platser.Så man kan säga att det var en riktigt behaglig flygresa på nästan 9 timmar till Usa...ingen som man behövde  sitta och tränga brevid...utan lyx med att kasta upp fötterna på  stolarna och läsa.
Men som sagt nog tar det på krafterna att resa ett dygn med alla flygbyten,väntetid på flygfälten osv...men då man anländer slutdestinationen så är det värt allt.
Men inte nog med allt detta då jag anlände Vegas efter ett dygns resa så hade jag ju samma kväll Jennifer Lopez konser (hennes sista show för denna period,hon återkommer i maj).
Visst var ögonen lite tunga då jag väntade att konseren skulle börja men lovar  jag blev nog pigg då hon skuttade upp på scenen...i nästa inlägg skall jag skriva om konseren.
Sällan det är så här tomt på planen...lyx för mig inte för flygbolaget ;)
 
 
 
 
Flybolaget syns här
 
Hej hej Outi och gänget...vinkar åt er igen :)
 
Långt kvar till Newark där jag har flygbyte.
 
 
Lyx att ha två bord istället för ett bord och folk på båda sidorna
 
Fötterna upp och lite kungligt skvaller
 
Äntligen framme in the city of magic.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar