måndag 1 augusti 2016

En stor kram och ett kärt hej då!!

Som ni märker så blir det lite glest mellan inläggen men det brukar bli lite så på sommaren...men tids nog så kommer hösten och vardagsrytmen och bloggen börjar ticka på som förr!!

Arbetsveckan börjar lida mot sitt slut och så är det igen dags att få vara hemma en vecka med familyn.Skall bli kul att få hitta på något kul tillsammans för om ett par veckor har vi vardagen här med läxläsning,tidiga mornar och allt vad vardagsrutinerna för med sig.
Så nu skall vi passa på att njuta av inga måsten och inga tidtabeller.

Vinkade av en härlig man som idag gick iland i Mariehamn...som nu inte mera behöver ha någo tidtabeller och inga måsten.Vår käre lots P blev idag en glad pensionär.Grattis till dig och njut av livets glada dagar...och kom ihåg att besöka Usa.

Vi kommer nog alla efter...så som årena rinner iväg så är vi också snart pensionärer....fast ibland undrar ju man om man alls blir pensionär då dom planerar att höja åldern hela tiden.

Tills dess att det är min tid att gå i pension så försöker jag  njuta av vad vardagen bjuder på och att jag verkligen har ett jobb att få gå till och att jag får en lön på konto varje månad och att jag kan pigga upp vardagen att planera mina resor.....oj oj ni skulle se när jag är i mitt esse och nästan kryper in i datan då jag söker resor och ser bilder på mina härliga resemål.....oj oj hör ni ....jag har mycket inplanerat ;)



Snart hemma :)

Hej då till glada pensionären P :)

När den dagen kommer så skall jag verkligen lata mig i soliga Californien :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar