onsdag 17 augusti 2016

Reste jorden runt i natt...

i mina nya lakan som hade kommit medan jag var på jobb.Berättade om att jag gillar påslakan i alla härliga varianter och lovade också visa er mina nya lakan då jag hade fått dom

Så vasse go´allihopa ..tadaaaa...välkommen in i vårt nybäddade sovrum.Dessa lakan är precis som gjorda förr oss två resgalna...nu fasen är det bara att ligga i sängen innan vi somnar och peka ut nästa resmål :) Älskar dessa lakan.
Tyckte först att dom kanske skulle bli lite färglösa då jag såg dom på bild och såg att dom var svart/vita ...men nu bara löööve jag dessa lakan!!!

Nu söker jag ännu med ljus och lykta efter en tavla som blev oköpt då Ikea ännu hade den till salu ....bifogar med en bild på tavlan och råkar nån här ute i cybervärlden som läser detta eller har nån bekant som vill bli av med sin tavla ..please kontakta mig!!!
Det är den fina världskartan  som jag absolut vill ha NU!!!

Vi var till Ikea igår och frågade efter den och till svar fick vi....dom har slutat sälja den och det kommer typ någon annan istället....när visste dom inte och hur den kommer att se ut visste dom inte.Faaan va jag blev besviken.
Vi har så länge sett på den men tyckte att priset var lite högt så därför har vi alltid gått förbi....men siddu nu skulle jag göra vad som helst för att få köpa den.

Nu har jag lärt mig en läxa att så fårt jag får en såndär fiilis att  " denna sak vill jag ha" då tänker jag köpa den för sen harmar det efteråt då jag vet att det inte går att få tag på den mera.
Lämnade faktiskt igår en sak i Prisma som också skulle passat vårt hem och min inredning och den var nersatt i pris men ändå blev jag lite snål....och nu sitter jag här och harmar mig.
Skall i morron åka förbi och kolla om den ännu finns och om inte så vet ni att jag i morron kommer gråta krokodiltårar för att jag igen inte lärt mig att jag skulle ha köpt den då det var en sådan sak som jag verkligen ville ha.

Men har i alla fall köpt mina favorit lakan och det gör mig Super duper lycklig !!!


Som sagt finns det nån i cybervärlden som har Ikeas världskarta tavla ...kontakta mig omedelbart!!!!
 
 
Denna tavla vill jag köpa om nån har att sälja till mig!!!!

2 kommentarer:

  1. Vilka fina lakan! De skulle jag gilla :) Var har du hittat dem?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejssan...dessa lakan hittade jag på Halens sida till ett bra pris.Såg att dom ännu hade dom till försäljning.Dom är verkligen Super fina/häftiga också i verkligheten.Rekomenderar varmt att du beställer :)

      Radera