söndag 7 augusti 2016

Las Pargasso.


Visst tusan är datan bra många gånger....surffade runt på fredag kväll och råkade se att där var Bondbirsen i Pargas på lördag.Det var klappat och klar..dit styr vi nosen på lördag. 
Det började runt kl 9 på lördag men vi kom ner runt tolvtiden och där var det full fart  .Vädret var toppen så jag tror också det gjorde att det lockade folk.


Ut och åka Bondbirs taxi runt stan
Kidzen tyckte det var roligt...där fanns en massa kul grejer för dom....traktorkörning,djur att se på,gå på lina,Bonbirstaxi m.m och vi fick också en sån där härlig stämning...lite contryfeelis med en massa höbalar runtomkring,härlig musik från högtalarna ...ja det var verkligen hur roligt om helst.
 



Här var det bara att söka sin kaffemjölk själv..tur att man inte dricker kaffe ;)
Kanske det blir en lindansare av vår J
Nöff nöff
Jaromir for och köra traktor och Mikko for och åka :)


En höbal lagad till Nasse
Ut och åka Bondbirs taxi
Omg kolla Mikkos välkammade pannlugg ;)
Pricken på i så råkade jag/vi av en slump träffa  K och T .. vi har hur länge som helst pratat om att vi borde träffas över en kopp kaffe/te och sitta i lugn och ro och snarvla.Så nu bev det två flugor  en smäll ...Bondbirs och ett besök hos K och T.
K är en gammal arbetskamrat till mig från förr då jag jobbade på sjön (Diana II )...varit tider som vi inte alls hade kontakt sen kom Facebook och man började hitta kompisar från förr och med den påföljden att nu efter många år så sitter vi hos dom i kaffebordet och har hur mycket som helst att prata om.
Tusen tack för kaffe/te och paj och hoppas verkligen vi hinner träffas mot hösten.

På kvällen hade dom Bondbirs dans,det skulle ha varit roligt att fara men det slutade med att vi for hem och då vi hade ätit  så blev det istället soffan och en hyrfilm.Är detta ett tecken att man börjar bli äldre...väljer soffan istället för party och dans ;)
Nå nu skall vi hinna dansa ännu då kidzen blir äldre och vi inte behöver fundera med barnvakt utan kan spontant nån fre/lör gå ut för att dansa.

Vi ser redan framemot nästa års Bondbirs.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar