lördag 6 augusti 2016

Skulle kunna ha hur många som helst.

Jag brukar inte beställa mycket från nätet men en sak som jag älskar att köpa/beställa till hemmet ...vad tror ni det kan vara ...jo påslakan!!!Skulle kunna ha hur många som helst.
Har alltid tyckt om att ha sängen bäddad fint,mysigt,fräscht,romantiskt  osv.
Tycker om att byta färgtema i sovrummet nu och då ,vi har basfärgen vit så och ofta blir det med  nya påslakan och övriga små detaljer jag inreder sovrummet.Jag är som sagt aktiv med att inreda hemmet  och passar därför på då jag hittar påslakan på rea.

En sak som jag gillar är då man bor på hotell och får sängen fint bäddad...lakanen så jäkligt fint dragna så man ser inte ett veck eller rynka och oftast är där en massa dynor fint uppradade...me like!!

 Jag har ofta påslakan efter årstider....nu till sommaren hittade jag ett par supermysiga turkosa påslakan på nätet som jag tänkte beställa men tyvärr var dom slutsålda då jag provade knapra in beställning.Hoppas jag hittar framöver sådana turkosa påslakan för hade helt klart hur det skulle ha sett ut...turkost fräscht med en stänk av lite romantiskt.

Men behövde inte länge sörja dom lakanen förrän jag av en slump råkade på ett par rea påslakan som passar mig och Mikko helt perfekt...kommer att älska dom från första stund då jag får påslakanen och bäddar sängen....skall visa er då jag har lakanen i sängen.

Mot julen brukar jag ha lakan i rött/vitrutigt och dynvar som passar till ....men förra jultiden så provade jag med grått ...dom super mysiga lakanen som ser stickade ut...kommer köra grått i år igen ..gillade det.

Mina favoritlakan som jag också använder ofta är dom med Usa tema...ibland blir det lite romantik och då har jag påslakan med små rosa rosenknoppar.Hinner inte slita ut mina lakan  så jag bäddar  ofta kidzens sängar med dom som  jag inte skall ha till sovrummet.....men nu skall ni inte tro att jag bäddar Jaromirs säng med rosenknopps lakan och sen skall ni inte heller tro att jag bara beställer nya och slutar använda dom gamla...nej har många gamla favoriter som ännu hänger med :)

Nu blir det go natt och sova gott i mina naturfärgade/vita sk "stickade" lakan (lika som jag har gråa "stickade" ) gillar dom jätte mycket.....men jag ger inte upp mitt sökande på ett par fräscha turkosa lakan.

Hoppas ni alla sover gott  och drömmer fint oberoende vilka färger och stilar ni har sängen bäddad med.Bifogar bilder på hur det finns olika stilar på lakan...kanske ni hittar nån favorit.
Gillar mycke dynor i sängen.
 
Sommarfräscht!!
 
Detta lakand skulle jag villa ha åt Michell
 
Härlig stil....man känner rosendoft och kärlek i luften ;)
 
Den stilen är supermysig i sovrum
 
Min stil ...älskar Keep Calm texter
 
 
Detta skulle jag villa ha åt J
 
Älskar då sängar är fint bäddade....lite så här hotell bäddning.
 

I dessa glansiga lakan skulle jag absolut få mardrömmar ....

...likaså här.....men nån kanske älskar dessa lakan...alla har vi olika stilar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar