torsdag 30 september 2021

Naturen i festskrud

 Nu tro jag man kort och gott kan säga att den finaste höst tiden är nu , om ett litet tag så har alla dessa granna fina löv lagt sig på marken. Snart är så gott som alla lövträd kala och sen är följande steg att vänta på att dom får ett vackert vinter täcke på sig. Men vi skall  minnas att vi ännu har en rätt mörk månad framför ( november ) innan vi kliver in i den vita världen. 

Får se vilken vinter det blir i år , i fjol hade vi nog otroligt fint och mycket snö också här i södra Finland. Men skulle också gärna uppleva en vinter i Lappland med massor av snö  och en riktig Husky åktur i vackra vinterlandskap och susa ner i fina slalombackar.








Men i alla fal så njuter vi här och nu av allt detta vackra. Som ni ser så blir texten rätt kort men desto mera bilder. Alltså nu kan man tala om att det sprakar av färger i naturen. Satt en go stund på balkongen innan jag åkte på jobb på tisdag och såg på alla färgranna träd vi har på gården , skulle ha kunnat sitta där hur länge som helst.


Fotona nedanför tog jag en morgon då jag hade kört kidzen till skolan. Så otroligt vackra höstfärger och pricken på i denna morgondimma.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar