torsdag 12 maj 2022

ESC semi 2

Torsdagen den 12:e maj var det dags för Semifinal 2 som betyder att The Rasmus är med och tävlar. Tävlingen kommer jag att se i min hytt för jag skall nämligen på jobb, likaså finalen kommer jag se i min hytt. Men ni som känner denna ESC fantasten åker ju ingenstans utan  flaggorna  så dom kommer pryda min hytt , likaså min paljett tunika är också med och mina gula kängor är också med plus att mitt eurovisions snacks köper jag från taxfree.

Slutade kl 22 så ni kan gissa vem som med snabba steg rusade till hytten och knäppte på tv:n och vilket land som startade upp tävlingen vet alla som följer med Eurovisionen och det var såklart FINLAND och The Rasmus. 

Gillar The Rasmus , gillar deras stil och för att inte prata om deras show, wow helt i min smak. Plus att färgerna svart och gult är ju så coolt, Då som jag hade min frisör salong så hade jag faktiskt tema svart/gult.

Dom låtarna som jag gillade i semi 2 gick alla med men spännande att se hur min top 5 blir .

Det skulle som sagt har varit roligare och fått vara ledig och se finalen hemma , för vi har ju så otroligt bråttom på jobbet  så man hinner inte kanske riktigt få upp samma ESC stämning då man kombinerar denna härliga fest med jobb. Skulle villa sitta med min data och följa med på olika esc chattar , chatta med mina kompisar och lyssna genom låtarna. 

Men ändå ser jag framemot lördagen och finalen. Spännande att se vilket land vinner, Ukraina har ju länge varit förhands tippad men allt kan hända innan lördagskvällen är slut. Vem vet om det kanske blir kort väg nästa år till Eurovisonen ifall Finland tar hem segern.

Återkommer på lördag.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar