måndag 16 maj 2022

ESC final kväll

 Alltså det var så mycket under veckoslutet både på jobb och med min ESC hysteri så jag hann inte alls uppdatera då Eurovisions finalen var över men nu kommer det ett litet inlägg.



Som alla vet vid det här laget så kom The Rasmus inte ens med bland dom tio bästa utan slutade på en 21:a plats. Tråkigt , för jag tyckte jätte bra om deras låt och deras show och hade den högst på min top5 lista.

Dom låtarna som jag gillade mycket i år klarade sig inte alls bra , trodde absolut att Frankrike skulle komma högre upp på listan men inte ens dom klarade sig. Ukraina var  helt från början förhands tippad som vinnare och segern tog dom också helt överlägset.

Ukrainas låt var inte men favorit men grattis till vinsten och så får vi se var nästa år ESC fest ordnas om Ukraina har möjlighet att hålla den eller om det blir något annat land som står som värddland.

Det som är kul med att vara så här ESC hysterisk som jag och många andra är att denna festival är aldrig slut för oss utan då årets festival är över plockar vi ihop våra eurovisionsprylar och blickar redan med spänning fram mot nästa år .


Så som min esc kompis skrev på min Fb sida:


Så är det för oss eurivisons hysteriska fans , vi får aldrig nog av denna esc bubbla. Vill vill helst stanna där året runt.


Här nedanför  är några klipp som jag hittade och dom passar in på oss ESC hysteriska som inte det minsta kan släppa detta euroivions ämne utan nu börjar vi redan funder på nästa års festival  








Min arbetskollega tog det årliga ESC foto av mig ute på personalens soldeck och det blev bra , tack Jenkku.



 Sen har jag den traditionen att var jag än firar eurovisionen så skall flaggorna vara med och min paljett tunika och i år så skulle absolut mina GULA kängor med .The Rasmus tema var gult/svart i år men det var nog inte därför jag köpte dom men plötsligt märkte jag dom passar super bra i år då Finlands tema är gul/svart.

Som ni kan se så hade jag pyntat min lilla hytt med flaggor  och hade verkligen esc stämning där på final kvällen , så egentligen är det inte någon skillnad var man firar final kvällen utan det är bara att låta fantasin flöda och dekorera till max.



Och med fantasi menar jag att av en svart sopsäck kan man klippa ut bokstäver och lägga upp dom med gult tejp och där har vi logo av den finska låtens titel. Snyggt eller hur ??!!!

Det var lite om hur min ESC final kväll var ombord på Glory detta år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar